Prof. Dr. Mehmet Ceyhan canlı yayında fenalaştı

Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, canlı yayında fenalaşınca programı terk etmek zorunda kaldı.

Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, CNN Türk canlı yayınında fenalaştı. Ceyhan’a ilk anlarda ne olduğunu anlamayan Ankara stüdyosundaki sunucu Başak Şengün, endişe dolu anlar yaşadı.   

Canlı yayında program sürerken söz Mehmet Ceyhan’a geldi. Programın diğer konuklarından Hulki Cevizoğlu söz alarak Ceyhan’a sorular yöneltti fakat Ceyhan’dan yanıt gelmeyince stüdyoda gerdin anlar yaşandı. 

Fenalaşan Ceyhan için kanal binasına ambulans geldiği öğrenildi Ceyhan’ın gün içerisindeki çok yoğun programı nedeniyle yorgun düştüğü ve buna bağlı olarak baş dönmesi yaşadığını belirtti. 

MEHMET CEYHAN KİMDİR?

Çocukluk dönemine ve doğum yılına dair bilgi bulunmayan Mehmet Ceyhan, 1981 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Yine aynı yıl aynı üniversitenin Tıp Fakültei'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ihtisasına başladı ve 1985 yılında bitirdi.

Mehmet Ceyhan, 1983-1985 yılları arasında Beslenme ve Metabolizma bilim uzmanlığı derecesi aldı. Vatani görevini Adana Asker Hastanesinde 1985-1987 yılları arasında yaptı. Zorunlu hizmetlerini de 1987-1989 yılları arasında Ankara Etimesgut Devlet Hastanesinde yerine getirdi.

1988 yılında çocuk sağlığı ve hastalıkları doçenti unvanını alan Mehmet Ceyhan, 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Ünitesi'nde öğretim üyesi olarak göreve başladı. Burada yan dal ihtisası yaptı. 1995 yılında Prof. unvanını alan Ceyhan, 1998 yılında ABD Cincinnati Childrens Hospital'da Çocuk Enfeksiyon Bölümünde çalıştı.

Hala Enfeksiyon Hastalıkları ve Pediatri Uzmanlık Akademisi Derneği Başkanlığı ile Aşı Çalışma Grubu Koordinatörlüğü görevlerini yürüten Ceyhan, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı olarak çalışmaya devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN