Rize’de maç sonu saha karıştı

Rize’de maç sonu saha karıştı

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında oynanan Çaykur Rizespor-Atiker Konyaspor maçı sonrası saha karıştı. Taraftarın tepkisine karşılık veren Uğur Demirok’a Çaykur Rizesporlu oyuncu Abdullah Durak vurunca, hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Çaykur Rizesporlu taraftarların maç boyunca tepki gösterdiği Uğur Demirok, karşılaşma sonrası formasını çıkartıp taraftarlara gösterince ortalık karıştı.

18-10/21/aw523066_01

Yaşanan arbede sırasında Çaykur Rizesporlu oyuncular, Atiker Konyasporlu oyuncu Uğur Demirok’a tepki gösterirken, Abdullah Durak da futbolcuya yumruk attı.

18-10/21/aw523066_07

Bunun üzerine hakem Volkan Bayarslan Çaykur Rizesporlu oyuncuya direkt kırmızı kart gösterdi.

RİZE/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN