3 ayda peynir gibi eridi! Tam 25 kilo verdi! Günde 5 kuralı uygulamış, meğer çok basitmiş

3 ayda peynir gibi eridi! Tam 25 kilo verdi! Günde 5 kuralı uygulamış, meğer çok basitmiş

3 ayda resmen peynir gibi erdi! 20 yaşındaki kadın 5 kuralla tam 25 kilo verdi. Herkes bu yöntemi merak etmeye başladı. Bakın 3 ayda 25 kiloyu nasıl vermiş?

20 yaşındaki Albina Angan iş için Türkiye'ye taşındığında, eşiyle birlikte hayatının yeni bir dönemine başlayacağı için çok heyecanlıydı. Ancak beklemediği şey sağlığının kötüye gitmesiydi. Sadece üç ayda aldığı 23 kiloyu geri veren Albina Angan, metabolizmayı cayır cayır hızlandıracak ve kilo vermeyi hızlandıracak kurallarını Newsweek'e anlattı.

Angan, 2023'ün başlarında İstanbul'a taşındıktan sonra, iş nedeniyle çok stresli olduğunu ve bu zor dönemde sığınak olarak yemeğe yöneldiğini itiraf etti. Sadece iki ay içinde 23 kilo alan Angan, aynada gördüklerinden nefret etmekle kalmadı, uyumak zorlaştı, enerjisi azaldı ve polikistik over sendromu (hormonal bozukluk hastalığı) semptomları dayanılmaz hale geldi. Ü

img-8092-001.jpeg

50 KİLO VERDİ

Kilo vermek ve metabolizmasını hızlandırmak için kendi kurallarını oluşturdu. Kendi kurallarını uygulamaya başladığında, sadece üç ay içinde 50 kilo verdi. İlk başlarda katı bir rejimi takip etmek kesinlikle kolay olmasa da, Angan daha ilk haftada bir fark gördüğünü itiraf ediyor. İşte Albina Angan'ın uyguladığı kurallar...

İŞTE ANGAN'IN UYGULADIĞI KURALLAR

1. Kahvaltı günün en büyük öğünü olmalı ve bol protein içermelidir.
2. Akşam yemeği kahvaltının yarısı kadar olmalı ve daha fazla sebze içermelidir.
3. Kahvaltı ve akşam yemeği arasında altı ila sekiz saat olmalıdır.
4. Akşam yemeği ile kahvaltı arasında yaklaşık 16 ila 18 saat olmalıdır.
5. Diyetinizin yüzde 10'undan fazlası işlenmiş gıdalardan oluşmamalıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN