B12 eksikliği çeken bu tarifi denesin! Çay içerek hafızanızı kuvvetlendirin: Fil hafızasına sahip olacaksınız

B12 eksikliği çeken bu tarifi denesin! Çay içerek hafızanızı kuvvetlendirin: Fil hafızasına sahip olacaksınız

Hafızanız yeteri kadar kuvvetli değilse ve sürekli önemli detayları unutuyorsanız bu tarif tam size göre. B12 eksikliğinizden dolayı sürekli olarak hastaneye giderek, kutu kutu hap ve sürekli iğne vuruluyorsanız bir de bu tarifi deneyin. Bu çayı her gün rutin bir şekilde içerek hafızanızı güçlendirebilirsiniz. İşte tüm detaylar...

UNUTKANLIKLARA SON

Rutin hayatta sık sık yer edinen bitki çayları bu kez hafızayı güçlendirmek için öneriliyor. Bitkilerin yapraklarıyla, kökleriyle ve saplarıyla yapılan bitki çayları birçok konuda avantaj sağlıyor. Eski bir sanata dayanan bitki çaylarının etkileri saymakla bitmezken gençleşmek ve sakinleşmek gibi durumlarda sık sık kullanılıyor.

Sağlık açısından uzun yıllardır kullanılan bu yöntem günümüzde daha detaylı bir şekilde kullanılabiliyor. Bitki çayı tüketen bir kişinin hafıza kaybını önlemesi, beyin fonksiyonlarını düzenlemesi, hafızayı kuvvetlendirmesi, hastalıklara karşı mücadele edilmesini, odaklanma ve konsantrasyon gibi etkileri güçlendirdiği belirtiliyor.

5545812932f87c826b45ae8a152de4bd.jpg

HASTALIKLARI SİLİP ATIYOR

Hafıza sorunları yaşıyorsanız bitki çayı ile fil hafızasına sahip olacaksınız. Bu tarif ile Alzheimer ve bunama riskleriniz büyük oranda azalır. Sağlık açısından bol bol tüketilen bitki çayları tariften tarife vücudunuzun en büyük destekçisi haline gelebilir.

İçerisinde bulundurduğu bol miktarda besin ve vitamin ile sağlık sorunlarını atlatmanızda yardımcı olur. Beyin fonksiyonlarınızın sağlıklı çalışmaması için önerilen bitki çayı tarifi aşağıda yer alıyor.

dbygj7dv4ayqu8f.jpg

GEREKLİ OLAN MALZEMELER

Hafızanızı güçlendirmek için yapacağınız bitki çayındaki gerekli olan malzemeler şu şekilde;

  • 1 tatlı kaşığı biberiye
  • 1 tatlı kaşığı yeşil çay
  • 1 adet çubuk tarçın
  • 250 cc kaynar su

BİTKİ ÇAYININ HAZIRLANIŞI

Bitki çayının hazırlanışı ise oldukça kolay. Önceden hazırladığınız bitkileri bir kavanoz içerisine yerleştirin. Daha sonrasında üzerine kaynattığınız suyu ekleyin. Kavanozun ağzını kapatarak yaklaşık olarak 10 dakika kadar demlemeye bırakmanız gerekir. Bitki çayından günde 3 defa tüketerek fil hafızasına sahip olabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN