Bacağınıza domates sürün mucizevi etkisini anında görün! Terapistlerin gizli yöntemi ifşa oldu

Bacağınıza domates sürün mucizevi etkisini anında görün! Terapistlerin gizli yöntemi ifşa oldu

Günümüzde en çok görülen rahatsızlıklardan biri varistir. Özellikle kadınlarda görülen bu hastalık istenmeyen görüntülere neden olabiliyor. Bacak bölgesinde şiddetli ağrılara neden olan varisten kurtulmak istiyorsanız mutlaka bu yöntemi denemelisiniz. Genelde yediğimiz domatesi bu sefer bacağımıza süreceğiz. Kimse bu yöntemi bilmiyor ancak terapistler hastalarına genelde bu yöntemi kullanıyor. İşte varis sorunu ortadan kaldıran doğal çözüm...

Damar rahatsızlığından kaynaklı görülen varisler, bacaklarda şiddetli ağrılara neden olur. Özellikle sıcak ortamlarda ağrı şiddeti artar ve adım atamaz hale geliriz. Sizde varis hastalığından dolayı hayatınızı kısıtlıyorsanız mutlaka bu basit yöntemi denemelisiniz. Çoğu kişi bunu bilmiyor ancak terapistler hastalarına sıklıkla bu yöntemi kullanıyor. Tek yapmanız gereken şey bu kürü uygulamak. Varis sorununu anında çözüyor. İşte domates ile gelen mucizevi etki...

TERAPİSTLERİN GİZLİ YÖNTEMİ İFŞA OLDU

Kadınların yaşı ilerledikçe varis oluşumu hızla artar. Genelde damarlardan kaynaklı görülen bu hastalık hem estetik olarak kötü bir görüntüye neden olur hem de şiddetli sancılar verir. Kışın gelmesiyle doğalgazlar açılmaya başlandı ancak sıcak ortamlarda varis ağrıları şiddetlenir. Eğer sizde de varis varsa ve ağrılardan kurtulmak istiyorsanız hemen bu yöntemi deneyin. Hazırsanız terapistlerin gizli yöntemini açıklıyoruz!

DOMATESİ BACAĞINIZA SÜRÜN VE VARİS AĞRILARINDAN KURTULUN

Yapmanız gereken tek şey yeşil domatesleri güzelce yıkayın ve ardından dilimlere bölün. Bunu yaptıktan sonra bu işlemleri sırasıyla uygulayın;

  1. Varisli damarların üzerine domates dilimlerini koyun. Domatesleri sabitlemek için bir bandajdan yardım alın.
  2. Deride karıncalanma hissedene kadar domatesleri damarların üzerinde tutmaya devam edin. Domatesleri çıkarın ve damarları soğuk suyla yıkayın. Bu işlemi günde birkaç defa tekrarlayın.
  3. Uygulayacağınız bu kürle iki gün içerisinde venöz düğümler kendini toplamaya başlar, damardaki şişme iyileşir.
  4. Bu kürü bir hafta boyunca düzenli olarak uygulayın.
  5. Yeşil domates dışında, olgunlaşmış kırmızı domates de, varisli damarların kaybolmasına yardımcı olabilir.

hghghg-3.jpg

KIRMIZI DOMATESLİ VARİS KÜRÜ TARİFİ

Bu kürde yeşil domates kürüyle benzemektedir. Burada da olgunlaşmış kırmızı domateslerden 3- 4 tanesini dilimleyin ve varis olan bölgeye dizin. Bu işlemi akşam saatlerinde yapmanız daha iyi sonuç verecektir. Domates iyileştirici özelliklere sahiptir, çünkü içinde aspirine benzeyen özellikte bir madde vardır. Bu asit, kanı seyrelten bir antikoagülan olarak düşünülür. Buna ek olarak, domates, kan damarı duvarlarını güçlendiren flavanoidlere sahiptir.

VARİS NEDEN OLUR?

Varisin oluşum mekanizmasında pek çok faktör rol alır. Gebelik, şişmanlık, uzun süre ayakta kalmak, bazı meslekler, kadın olmak, doğum kontrol hapları ve hormon tedavileri, dar giysiler giymek, kabızlık, yaşlılık ve genetik faktörler nedeni ile varis oluşabilir.

fggffg.jpg

Varis, toplardamar kapakçığındaki yetmezlik sonucu oluşur. Kan sürekli geriye kaçar ve göllenir. Bu durum damarda basınç artışına ve şişliğe yol açar. Zamanla damarda genişleme artar ve kıvrılmalar olur. Varisler toplardamarların herhangi bir seviyesinde ortaya çıkabilir. Kasıkta toplardamar yetmezliği olabileceği gibi daha aşağılarda bacak düzeyinde yetmezlik görülebilir. Bazen varisin nedeni bir toplardamara pıhtı atması olabilir. Tıkanan damarın gerisinde kan göllenir ve damar genişler.

VARİSİN BELİRTİLERİ NELERDİR?

  • Bacaklarda mavi mor şişlikler
  • Ağrı
  • Bacaklarda ağırlık hissi
  • Bacaklarda şişlik
  • Bacaklarda uyuşukluk
  • Kaşınma

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN