Bu besinler kanserli hücreleri söküp atıyor! Öğünlerinize bu meyve ve sebzeleri mutlaka ekleyin

Bu besinler kanserli hücreleri söküp atıyor! Öğünlerinize bu meyve ve sebzeleri mutlaka ekleyin

Bazı yiyeceklerin kanseri önlemek ve iyileştirmek için yararlı olduğuna dair bilimsel kanıtlar mevcut. Alışkanlıklarımızı değiştirip alternatiflerimizi sağlıklı olandan yana kullandığımızda kansere karşı en büyük savaşı aslında açmış oluyoruz. Peki, kanserden korunmak için ne yemeli? Kanser hücrelerini hangi yiyecekler öldürür? İşte, kanserden koruyan besinler ve yiyecekler...

Kanser, günümüzde giderek daha da yaygınlaşan, hayatı tehdit eden en önemli hastalıkların başında geliyor. Kanserin yüzde 75'i yaptığımız tercihlerle ilgili. Kanser hücreleri, sağlıklı hücrelerin bozulmuş versiyonlarıdır. Bunu bilerek hücrelerimizin daha sağlıklı işlemesini sağlayacak besinleri diyetimize dahil edebiliriz.

KANSER RİSKİNİ NE AZALTIR?

Kanserle ilişkili beslenme faktörlerini inceleyen araştırmacılar, kanser riski ile belirli gıdaların az ve yetersiz tüketimi arasında bağlantı olduğunu ortaya koydu. Uzmanlar tarafından kanseri önlemede etkili olabilecek 6 besin açıklandı. Böylece vücudumuz agresif kanser hücrelerini ortadan kaldırmak için gerekli olan güce sahip olur.

HANGİ YİYECEKLER KANSERİ ÖNLER?

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, uzmanların kansere karşı öğünlere eklenebileceğini söylediği besinler şu şekilde:

* Brokoli ve kuzenleri

* Domates ve domates bazlı ürünler

* Fasulye ve diğer baklagil çeşitleri

* Fındık ve özellikle de ceviz

* Çilek ve kırmızı meyveler

* Sarımsak

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN