Bu yaprakla yağları çatır çatır yakacaksınız! Saraçoğlu kimsenin bilmediği sırrı açıkladı: Diyet yapmadan kilo vermek çok kolay

Bu yaprakla yağları çatır çatır yakacaksınız! Saraçoğlu kimsenin bilmediği sırrı açıkladı: Diyet yapmadan kilo vermek çok kolay

Pandemi döneminde aldığımız kilolar başımıza dert oldu. Sürekli olarak yemek yiyip evde tıkalı kaldığımız için oldukça fazla yağlandık ve bu kilo alımlarının önüne geçemedik. Hal böyle olunca fazla kilolardan hızlıca kurtulmanın yollarını araştırmaya başladık. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu sağlıklı beslenmenin önemli olduğunu vurgulayarak çatır çatır yağ yakan formülünü paylaştı. Diyet yapmadan kilo verin. İşte İbrahim Saraçoğlu'nun kimsenin bilmediği gizli yağ yakan formülü...

Son dönemin en çok konuşulan konusu artan obezite vakaları. Özellikle pandemi ile birlikte eve kapandığımız dönemlerde kilo alımları hızla arttı. Üstüne aldığımız kiloları verememeye başladık. Sizde aldığınız fazla kilolardan kurtulmak istiyorsanız mutlaka Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun bu tarifini kullanmalısınız. Kimse bu tarifi bilmiyor ancak cayır cayır yağ yakıyor. Diyet yapmadan ayda 2 kilo verin. Tığ gibi olacaksınız. İşte cayır cayır yağ yakan formülün tarifi...

DİYET YAPMADAN CAYIR CAYIR YAP YAKIN

Uzun bir dönem koronavirüsten dolayı evlere kapatıldık ve dört duvar arasında yaşamaya başladık. Bu süreçte kendimizi mutfağa verdik ve her yediğimiz besini eritmeden kaldık. Hareket sınırı azaldı ve stres arttı. Bu faktörler ise kilo alımı ve obeziteye kadar giden bir sürece neden oldu. Sağlıklı beslenme üzerine verdiği tavsiyelerle dikkatleri üzerine çeken İbrahim Saraçoğlu, diyet yapmadan yağ yakan formülünü açıkladı. Zeytin yaprağı kürü ile cayır cayır yağ yakacaksınız.

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NDAN KİLO VERME TAKTİKLERİ

Kilo vermenin püf noktalarına değinen Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu takipçilerine şu tavsiyelerde bulundu:

"Diyabet, yüksek tansiyon, tiroid gibi bir rahatsızlığınız olduğunda diyet uygulanmalıdır. Şeker hastasınızdır, bu durumda diyet uygularsınız, ben zayıflayacağım diyerek diyet uygulayanları ben doğru bulmuyorum. Zayıflamak istiyorsanız kural çok basit: Az yiyeceksiniz. İnsanlar bunu yapamıyor. Bazı metabolizmalar vardır, yavaş çalışıyor. Bu da tiroidi yavaş çalışıyor demektir. Su içse yarıyor. Dolayısıyla önce bir hekime giderek tiroid fonksiyonlarınızın doğru çalışıp çalışmadığına baktırın. Bazıları vardır, yemek yer ama kilo almaz. Bunlarda da tiroid hormonu yüksek oranda üretildiği içindir. Bu kişiler yağ yakarlar. Metabolizmayı kontrol eden önemli organlarımızdan bir tanesi tiroiddir.

fgngfngf.jpg

ZAYIFLAMAK İSTİYORSANIZ MUTLAKA BUNLARI YAPIN

Ben kendimi bildim bileli çeşitli diyetler yapılır adeta insanlar, gıdalara karşı bir savaş açmış durumda. Yediğiniz yemeğin lezzetini almıyorsanız, o zaman hayatın tadını çıkartamazsanız. Günümüzde diyetisyenler, diyet uzmanları var. Bunlarla konuşarak kendinize diyet çıkartırsınız fakat bu da çözüm değil. Bunu terk ettiğiniz zaman tekrar kilo alıyorsunuz. O zaman bir yerlerde bir yanlışlık var. Mühim olan bu yanlış şeyi ortaya koymak. Ben size yanlış ne olduğunu anlatacağım.

Birinci kural; Düzenli uykusunu alacak. 8 saatlik bir uyku şart. Az uyuyanlara bakın kilolu insanlardır.

İkinci kural; Düzenli defekasyon. En geç iki günde bir büyük abdeste çıkılmalıdır. Günümüzde insanlar 4-5 günde bir bunu normal sayıyor. Halbuki vücutta toksin birikiyor.

Modern hayatta yani büyükşehir hayatında, insanlar refaha koşuyor, halbuki ben ferahlığa koşan bir insanım. Refah beni ilgilendirmiyor. Ferah değilse istediği refah olsun. Refah günümüzde bir şeyi de beraberinde getiriyor: Stres.

Sabahın 6'sında minibüs, otobüs bekleyen gençler görüyorum. Bir- bir buçuk saat yolda gidiyor. Günlük yaşamınızın iki saatini bir teneke kutunun içine hapsedilip bir yerden bir yere naklediliyorsunuz. Şimdi koronavirüs var diye insanlar mesafeli ama olay insanların stresten uzak durması. Stresiniz varsa kilo veremezsiniz."

1 AYDA 2 KİLO VERDİREN ZEYTİN YAPRAĞI KÜRÜ TARİFİ

Bazı bitkiler vardır, çınar yaprağı mesela en fazla iki dakika kaynatılır. Özellikle kadınlar ayaklarında toplardamar yetmezliği olur, ağrıdan kıvranırlar. Lahana yaprağı birebirdir ama 15 dakika kaynatmak gerekir. Dolayısıyla her şeyde bir ölçü var. Zeytin yaprağı çok hassas ve kıymetlidir. Bu hassasiyeti de sıcaklığa bağlıdır.

  1. En az 150 ml su kaynatılır. Kaynayan suyu bir bardağa alarak 1-2 dakika bekletilir.
  2. Arada bir de bardak dıştan kontrol edilerek, elinizi yakıp yakmadığına bakılır. Eğer elinizle bardağı tutamıyorsanız, beklemelisiniz. Hazırlanan suyun ılıktan sıcak, elinizi yakmayacak ısıda olması gerekir.
  3. Gölgede kurutulmuş 3 gram ya da bir tutam zeytin yaprağı ılıktan sıcak suyun içerisine ilave edilir ve karıştırılır.
  4. Öğlen, akşam ya da sabah, akşam şeklinde günde 2 defa aç karnına içilebilir.
  5. En az 6-7 saat en fazla 10 saat bekletilir. Hemen içilmemelidir. Akşamdan hazırlarsınız, sabah kalktığınızda kahvaltı öncesi içersiniz.
  6. Bu kürü diyetinizi değiştirmeden en az 1 ay uyguladığınızda, 1 ayda 2 kilo vermenizi sağlayacaktır.
  7. Zeytin yaprağı insülin direncinizi kıracaktır. İnsülin direnci kırıldıkça kendiniz tok hissedeceksiniz.
  8. Zeytin yaprağı, Tip 2 diyabete, yüksek tansiyona karşı da yardımcı ve destekleyicidir.

fd-fd.jpg

Bu kürden şifa almak istiyorsanız;

  • Düzenli uyku almaya dikkat edin
  • Stresten uzak durun
  • Katkılı gıdalardan uzak durun
  • Tatlandırıcıları tüketmeyin, ne kadar çok tatlandırıcı o kadar çok karaciğer yağlanmasıdır.
  • Bu kür insülin direncini kırmanıza yardım eder. Günde iki defa çayını içeceksiniz. Zeytinin yaprağı, zeytinden çok daha fonksiyoneldir. Kimya içeriği olarak zeytin yaprağı, zeytin ağacı meyvesinden üstündür. Mesela zeytin alıyorsunuz, tuzlu suya bastığınızda onun içinde, bizi romatizma, kansere ve diyabete karşı koruyan etken maddeler de gitmiş oluyor. Zeytinin yaprağı çok kıymetlidir. Sizi tok tutar. İnsülin direncine karşı mükemmeldir.


ZEYTİN YAPRAĞI KÜRÜNÜN FAYDALARI NELER?

Bu kür insülin direncini kırmanıza yardım eder. Günde iki defa çayını içeceksiniz. Zeytinin yaprağı, zeytinden çok daha fonksiyoneldir. Kimya içeriği olarak zeytin yaprağı, zeytin ağacı meyvesinden üstündür. Mesela zeytin alıyorsunuz, tuzlu suya bastığınızda onun içinde, bizi romatizma, kansere ve diyabete karşı koruyan etken maddeler de gitmiş oluyor. Zeytinin yaprağı çok kıymetlidir. Sizi tok tutar. İnsülin direncine karşı mükemmeldir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN