Bunları yerken bin kere düşüneceksiniz! Bunları yemeyi bırakın... Yoksa sağlığınızı tehlikeye atarsınız: Hipertansiyona kadar...

Bunları yerken bin kere düşüneceksiniz! Bunları yemeyi bırakın... Yoksa sağlığınızı tehlikeye atarsınız: Hipertansiyona kadar...

Bunları yerken bin kere düşüneceksiniz! Acilen yemeyi bırakmalısınız... Aksi takdirde sağlığınız büyük tehlike altında! Uzman isim açıkladı: "Vücudunuza bedeli ağır olur" Hipertansiyona kadar gidiyor.

Doç. Dr. Muhammed Keskin, sağlıksız beslenme alışkanlıklarının vücut üzerindeki olumsuz etkilerini açıkladı. Uzman, özellikle aşırı ekmek, abur cubur ve şeker tüketiminin vücuda zararlarına dikkat çekti.

SAĞLIK SORUNLARINA YOL AÇIYOR

kapak-091825.jpg

Keskin, bu tür besinlerin tüketildiğinde kan şekerinin hızla yükseldiğini ve vücudun suyunun çekildiğini belirterek, bu durumun bir dizi sağlık sorununa yol açabileceğini ifade etti. Bu sorunlar arasında ödem, hipertansiyon, çarpıntı, kabızlık, yorgunluk, baş dönmesi ve cilt kuruluğu gibi rahatsızlıkların bulunduğuna dikkat çekti.

DENGELİ BESLENMEYE ÖZEN GÖSTERİLMELİ

dengeli-beslenme-m.webp

Özellikle tatlı krizi ve ekmek bağımlılığı gibi kötü beslenme alışkanlıklarının vücuda ağır bir bedel ödettiğini vurgulayan uzman, sağlıklı ve dengeli bir beslenme alışkanlığı edinmenin önemini vurguladı. Sağlıklı beslenme, vücudun ihtiyaç duyduğu besin maddelerini almasını sağlar ve bir dizi sağlık sorununu önlemeye yardımcı olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN