Doğal öksürük şurubu! Astım ve öksürüğe karşı yeni yöntem: Kuru incirle karıştırınca turp gibi yapıyor

Doğal öksürük şurubu! Astım ve öksürüğe karşı yeni yöntem: Kuru incirle karıştırınca turp gibi yapıyor

Sonbahar mevsiminin başlaması ile birlikte hastalıklarda kendini göstermeye başladı. Özellikle birçok kişinin şikayeti öksürük. Astım ve öksürüğe karşı bu yöntemle turp gibi olacaksınız...

Havaların soğuduğu bu dönemde özellikle soğuk algınlığı, öksürük ve astım gibi solunum yolu rahatsızlıkları artmaktadır. İlaçların yanı sıra, doğal yöntemlerle bu rahatsızlıkların hafifletilmesi veya önlenmesi de mümkün olabilir.

DOĞAL ÖKSÜRÜK ŞURUBU! ASTIM VE ÖKSÜRÜĞE KARŞI YENİ YÖNTEM: KURU İNCİRLE KARIŞTIRINCA TURP GİBİ YAPIYOR

Kuru incir ve zeytinyağı, sağlığa birçok faydası olan doğal ürünlerdir. Her ikisi de antioksidanlar, vitaminler ve mineraller bakımından zengin olup, bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olabilirler. Aynı zamanda, öksürük ve astım semptomlarını hafifletmek için kullanıldıklarında etkili oldukları gözlemlenmiştir.

KURU İNCİR VE ZEYTİNYAĞI: MUCİZEVİ BİR İKİLİ

Kuru incir, öksürük semptomlarını hafifletmek için uzun süredir kullanılan bir doğal ilaçtır. İncirler, balgamın incinmesine ve öksürüğün azalmasına yardımcı olan mukolitik etkileriyle bilinir. Aynı zamanda boğazı yatıştırır ve öksürüğün neden olduğu tahrişi azaltır. Vitamin, protein ve mineral bakımından zengin olan kuru incir zeytinyağı kürü birçok kişi için sorun olan astım ve öksürüğe iyi geliyor. Zeytinyağının da son derece şifalı bir besin olması bu kürü daha da değerli kılıyor. Hafızayı da güçlendiren kuru incir zeytinyağı kürünün yapılışı oldukça basit.

5cee21a5-0748-e811-80da-a0369f7d1484.jpg

KÜRÜN HAZIRLANIŞI

Kürün hazırlanışı çok kolay. Küçük bir kavanoza 3 yemek kaşığı zeytinyağı koyun. 2 adet kuru inciri dilimleyip zeytinyağına ilave edin. Karışımı, 1 gün boyunca bekletin ve sabah aç karna, incirleri yiyin.

Öksürük ve astım hastaları için doğal ve saf zeytinyağı içinde bekletilmiş 2 adet kuru incirin sabah öğünlerinden önce tüketilmesi önerilmektedir. Bu basit kür, en az 6 ay boyunca düzenli olarak uygulanmalıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN