Domatesi bir de böyle deneyin! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu en basit kür tarifi: Deneyin mucizevi etkisini anında görün

Domatesi bir de böyle deneyin! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu en basit kür tarifi: Deneyin mucizevi etkisini anında görün

Yaz kış demeden sıklıkla tükettiğimiz yiyeceklerin başında gelen domates, hem lezzetli tadı ve hem de içeriğinde bulundurduğu vitaminlerle tam bir şifa deposudur. Anında tokluk hissi oluşturan domatesin suyu da oldukça faydalıdır. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun her fırsatta önerdiği bu basit kür ile fazla kilolarınızdan anında kurtulacaksınız. Bölgesel olarak veremediğiniz kilolardan anında kurtulun! İşte İbrahim Saraçoğlu'nun zayıflatan domates suyu kürü tarifi...

Kilo vermenin en büyük sorunu bölgesel olarak oluşan sarkıklardır. Özellikle kadınların rahatsız olduğu bu konu sonunda çözüme kavuştu. Yazın en besleyici besini olan domatesi, bu şekilde kullanarak oluşan sarkık bölgelerden anında kurtulacaksınız. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen domates kürü tarifi ile hem sağlıklı kilo verin hem de sarkık bölgelerinizi sıkılaştırın. Evde yapımı oldukça kolay olan bu tarif ile hayalinizdeki görünüme kısa sürede kavuşun. Peki domates suyu kürü nasıl uygulanıyor? İşte domates suyu kürü tarifi ve püf noktaları...

BU KÜR İLE FAZLA KİLOLARINIZDAN ANINDA KURTULUN

Her zaman kusursuz bir görünüme sahip olamaya çalışan kadınların en büyük sorunu bölgesel yağlanma ve oluşan sarkıklardır. Egzersiz ve diyet programları ile bölgesel yağlarından kurtulmaya çalışan kişilere vereceğimiz bu tarif ile işini daha da kolaylaştıracağız. Özellikle göbekte oluşan yağlanmalardan kurtulmak oldukça zordur. Ancak Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun domates suyu kürü tarifi ile hem fazla yağlarınızdan kurtulacaksınız hem de sarkıklardan. Göbek ve basen bölgesindeki yağların eritilmesi için uzmanların önerdiği domates suyu kürü ile işiniz daha da kolaylaşacak. Hazırsanız tarife geçelim!

dfdfdfdf-1.jpg

DOMATES SUYU KÜRÜ TARİFİ EVDE NASIL HAZIRLANIR?

Peki İbrahim Saraçoğlu'nun önerdiği domates suyu tarifi nasıl yapılır? Domates suyu evde nasıl yapılır? İşte domates suyu kürünün tarifi;

Domates alerjisi olmayan ve reflü problemi olan kişilerin haricinde herkesin uygulayabileceği domates suyu kürü, 30 gün boyunca uygulanması gereken bir diyet. Her gün 1 bardak domates suyunu öğleden sonra tüketerek kısa zamanda kilo verebilirsiniz. 1 ay geçtikten sonra 7 gün ara verip tekrar 1 ay uygulamanız gerekiyor.

fgfgfggfgf.jpg

DOMATES SUYUNUN FAYDALARI NELERDİR?

  • Domates içinde yer alan likopen isimli madde pek çok kanser çeşidinin önlenmesine yardımcı olur.
  • Günlük olarak düzenli bir şekilde domates suyu tüketmek sindirim sorunlarının ortadan kalkmasına yardımcı olur.
  • Domates suyu kabızlık sorunlarına da oldukça iyi gelir. Bağırsakların sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlayarak ve kabızlık sorununun önlenmesine yardımcı olur.
  • Domates içinde bulunan yararlı vitamin ve mineraller kanın pıhtılaşmasını önemli ölçüde engeller.
  • Domates suyu içinde çok yüksek miktarda K vitamini yer alır. Bu da kemik sağlığını büyük ölçüde olumlu yönde etkiler ve kemiklerin güçlenmesini sağlar.
  • Domates suyu, cilt hücrelerinin kendini yenilemesini hızlandırır.
  • Düzenli olarak domates suyu içmek, ciltte bulunan sivilcelerin çoğalmasını engeller.
  • Domates suyu, çok güçlü bir antioksidandır. Bu nedenle de vücutta bulunan toksinlerin atılmasına yardımcı olur.
  • Domates, kadınların menopoz döneminin daha hafif geçmesini sağlar.
  • Domates suyu içine göz sağlığı için gerekli ve faydalı olan vitamin ve mineraller bulunur. Aynı zamanda düzenli olarak domates tüketmek göz sağlığı için çok önemlidir.
  • Domates içinde yüksek miktarda A vitamini yer alır. Bu vitamin ise, saçların daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar.
  • Hızla hücrelerin yenilenmesini sağlayarak çeşitli mutasyonu ya da tümör oluşumunu önler.
  • Kan basıncını dengelemeye yardımcı olur. Kan basıncının ani yükselmesini ve düşmesini önler. Bu da düşük ve yüksek tansiyon riskini azaltır.
  • Kan yapıcı madde içeren trombosit hücrelerin topaklanmasını önler ve pıhtılaşma riskini de en aza indirir. Virüslere karşı da oldukça fayda sağlar. Bu sayede kan akışının dengeli olması ve vücudun fizyolojik işlevselliğini önemli ölçüde güçlendirir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN