Göbek Eritmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmadı! Mucize Karışım İle Dümdüz Göbeğe Sahip Olun

Göbek Eritmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmadı! Mucize Karışım İle Dümdüz Göbeğe Sahip Olun

Bazıları kilo vermek için spor yapmak, fitnessa gitmek gibi yollara başvursada bazıları ise evde yağ yakıcı karışımlar ve kürler ile zayıflamanın yollarını arıyorlar. Sizde kilo vermek için büyük çabalar harcayanlardan mısınız?O zaman birazdan paylaşacağım kür ile kilolarınızdan kolayca kurtulacaksınız.

Kilo vermek için sağlık ve doğru beslenmek, egzersiz, diyet gibi yöntemler uygularken bunların yanına yağ yakmanızı ve kolayca kilo vermenizi sağlayacak kür tarifimizide ekleyebilirsiniz. Çok sayıda kür tarifi denediniz fakat sonuç alamadıysanız sizlerle paylaşacağımız tarifle beraber artık böyle bir derdiniz olmayacak.

Sağlıksız beslenmek şekerli ürünler, işlenmiş gıdalar ve düzensiz beslenmek, istenmeyen kiloların ortaya çıkmasını sağlayan en ünlü faktörlerdir. Zerdeçallı yoğurt kürü sayesinde vücüdunuzda ki toksinlerden arınarak bu durumdan kurtulabilirsiniz.

zerdecal-yogurt.jpg

Hazırladığımız kürün en etkili malzemesi olan zerdeçalın bir çok şeye faydasını olduğunu zaten biliyoruz. Ancak burada ince ayrıntımız zerdeçalın yalnız başına tüketilmemesi oluyor. Zerdeöalın içersinde barındırmış olduğu kurkumin ismiyle bilinen bileşik, yalnız değilde diğer bileşiklerle buluştuğunda inanılmaz etkin bir sonuç ortaya çıkarıyor. Buna bağlı bu kürü yoğurt ile beraber tüketmeniz sizin için çok daha etkili olacaktır.

ZERDEÇAL VE YOĞURT KÜRÜ İLE GÖBEĞİNİZDEN KURTULUN

Açıkladığımız gibi zerdeçal kürünü hazırlarken tek başına olmamasına dikkat etmemiz gerekiyor çünkü bu önemli püf noktalarından birisi. Nasıl hazırlanacağı konusuna değinmek gerekirse, öncelikle 4 yemek kaşığı yoğurt, ve 1 çay kaşığı zerdeçal, 1 çay kaşığı tarçın ve 1 yemek kaşığı zeytinyağını bir kasenin içinde karıştırıyoruz.

zerdecal.jpg

Dilerseniz hazırladığınız karışımın içersinde 1 çay kaşığından az olacak şekilde karabiber ilave edebilirsiniz. Bunun sebebi karabiberin kurkuminin etkisini yükselttiği biliniyor. Bu tarifi hazırlaken iyice karışmasına dikkat edelim tamamıyla birbirleriyle özleşmesi gerekiyor.

ZERDEÇAL VE YOĞURT KÜRÜ NE ZAMAN, NASIL TÜKETİLİR

Hazırladığımız yoğurt ve zerdeçal kürünü günün istediğiniz saatinde tüketebilirsiniz. Ancak bir kaç kaşık olacak şekilde tabi ki. Bu kürün içeriği doğal olsada her hangi bir mide rahatsızlığı veya alerjik reaksiyonlarınız olduğunu düşünüyorsanız önlem amaçlı önce bir uzmandan görüş almanız gerekiyor. Son olarak yoğurt ve zerdeçal kürünü uygularken şekerli ve yağlı besinlerden uzak durmanız gerektiğinide bildirmek istiyoruz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN