Horlayan kocanıza bir bardak içirin! Hem o rahat uyusun hem siz: Bu dertten kurtulmak meğer çok kolaymış

Horlayan kocanıza bir bardak içirin! Hem o rahat uyusun hem siz: Bu dertten kurtulmak meğer çok kolaymış

Hemen hemen herkesin yaşadığı horlama sorunu geceleri zehir ediyor. Yorgunluk, burun tıkanıklığı gibi çeşitli sebeplerden kaynaklanan horlamayı doğal yöntemlerle yok etmek ise oldukça basit. Peki, horlama nasıl önlenir? İşte o sorunun çok merak edilen cevabı…

Horlama, geceleri uyurken yaşanan kısa süreli solunum sorununun dışa yansımasıdır. Solunumda hava hareketinin engellenmesi ile horlama ortaya çıkar. Genellikle yorgunluk, uyku apnesi, uyku eksikliği veya sırt üstü yatma alışkanlığından dolayı ortaya çıkan horlama kimi kişilerde genetik olarak da görülebiliyor.

Ancak bu sorunu hiçbir şeyin çözemeyeceği düşüncesindeyseniz yanılıyorsunuz. Her şeyin olduğu gibi horlamanın da doğal çözümü var. İşte, doğal yöntemlerle horlamayı önleme yolu…

HORLAMA NASIL ÖNLENİR?

Doğa tarafından bize sunulan mucizevi besinlerden olan çemen otu tohumu horlama tedavisine bire birdir. Çemen otu tohumu kullanarak horlama sorunundan kolayca kurtulabilirsiniz. Aktarlardan alabileceğiniz bu ot sayesinde solunum sisteminizi rahatlatacak bir çay yapmanız gerekiyor.

horlama-nasil-onlenir-1.jpg

Bunun için; bir bardak kaynar suya bir tatlı kaşığı çemen otu tohumu koyun. Suyu demlemeye bırakın ve on dakika kadar demlendikten sonra süzerek için. Bu çay düzenli kullanımda horlama sorununuzu tamamen ortadan kaldıracaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN