Kelle paça yerine bu çorbayı için! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Canan Karatay’dan farklı düşünüyor

Kelle paça yerine bu çorbayı için! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Canan Karatay’dan farklı düşünüyor

Herkesin sağlığa faydalı diye bildiği kelle paça yerine bu çorbayı içmek çok daha iyi gelecek. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, Canan Karatay’ın söylemleri karşısında farklı düşünüyor. Bu çorba birçok derde şifa oluyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

HABER: ZEYNEP ORHAN

Tükettiğimiz yiyecek ve içeceklerin insan sağlığına olan faydaları saymakla bitmiyor. Doğru yiyecekleri doğru şekilde tükettiğiniz takdirde birçok hastalığa karşı önlem alabilir ve sağlığınızı koruyabilirsiniz. Sağlıklı beslenme hakkında sık sık tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, kelle parça çorbasını tavsiye ederken Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, yepyeni bir öneri ile geldi. Bu çorba resmen şifa dolu.

HAFTADA 2 İLA 3 KES TÜKETİN

Sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşam tavsiyeleri ile birçok kişi tarafından takip edilen Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, yeni bir tavsiye ile gündeme geldi. Saraçoğlu, haftada 2 ila 3 kez yağsız yeşil mercimek çorbası içmenin sağlığa çok faydalı olduğunu açıkladı.

yeni-proje-009.jpg

Eğer düzenli şekilde yağsız yapılmış yeşil mercimek çorbası tüketirseniz kolesterol ve tansiyonunuzu dengede tutabilirsiniz. Bunların yanı sıra Saraçoğlu, etin yerini en iyi dolduran bakliyat olduğunu söyleyerek sağlıklı yaşam için bu çorbayı tavsiye etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN