Ne işkembe ne kelle paça! Canan Karatay'dan yeni çorba tavsiyesi! Kışın bunu içenden virüsler bağıra bağıra kaçıyor

Ne işkembe ne kelle paça! Canan Karatay'dan yeni çorba tavsiyesi! Kışın bunu içenden virüsler bağıra bağıra kaçıyor

Havalar soğudu, hastalıklardan korunmak için beslenme daha önemli hale geldi. Bu durumda Canan Karatay’dan yeni çorba tavsiyesi geldi! Ne işkembe ne kelle paça! Kışın bunu içenden virüsler bağıra bağıra kaçıyor...

Havaların soğumasıyla hastalıklardan korunmak için çorba içimi sıklaştı. Ezber bozan Canan Karatay, işkembe ve kelle paçayı geride bırakacak bir çorba önerisinde bulundu.

Karatay, içerdiği vitaminler nedeniyle koruyucu etkisinin daha ön planda olduğunu belirterek kemik suyu çorbasının, soğuk kış günlerinde enerji kaybını önlemek ve bağışıklık sistemini desteklemek isteyenler için ideal bir seçenek olduğunu söyledi.

KEMİK SUYU ÇORBASI FAYDALARI

Her derde deva tam bir vitamin deposu! Kemik suyu çorbası tarifi - Çorbalar Haberleri

Karatay, bu çorbanın içerdiği kolajen, protein, amino asitler ve mineraller sayesinde cilt sağlığını desteklediğini belirtti.

Kemik suyu, eklem sağlığını destekleyerek eklem ağrılarını azaltabilir, kemikleri güçlendirebilir ve içerdiği antiinflamatuar özellikler sayesinde vücuttaki iltihaplanmayı azaltımında yardımcı olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN