O sebzenin suyunu için mucizevi etkisini anında görün! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bombayı patlattı

O sebzenin suyunu için mucizevi etkisini anında görün! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bombayı patlattı

Günümüzde en çok görülen hastalıkların başında gelen göz rahatsızlığı hızla artmakta. Telefonlara, bilgisayarlara ve televizyonlara bakmaktan dolayı gözlerde zamanla yorgunluk ve ilerleyen süreçte görme sorunu ortaya çıkmakta. Hele bir de işinizden dolayı sürekli bilgisayara bakıyorsanız yandınız. Eğer sizde de sık sık göz kuruluğu ve yorgunluğu yaşıyorsanız bu sebzenin suyunu için. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu gizli tarifini paylaştı. Bu sebzenin suyu gözleri mercek gibi yapıyor.

Zamanımızın çoğunu telefon ve bilgisayara bakarak geçiriyoruz. Bu alışkanlıklarımız zamanla büyük hastalıklara neden olmakta. Bu rahatsızlıklardan biri de göz yorgunluğu. Ekranlardaki mavi ışıktan dolayı gözlerde kuruluk ve yorgunluk belirtileri görülmeye başlanır. Bir zaman sonra bu yorgunluk gözde körlüğe neden olabiliyor. Eğer sizde de göz yorgunluğu ve kuruluk varsa hemen bu sebzenin suyunu içmelisiniz. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen bu sebze suyu ile gözleriniz mercek gibi görecek. Tek yapmanız gereken bu suyu düzenli olarak tüketmek. Hem yorgunluğu alacak hem de kuruluğu. Bakın İbrahim Saraçoğlu hangi sebzenin suyunu önermiş?

BU SEBZENİN SUYU İLE GÖZLERİNİZ MERCEK GİBİ GÖRECEK

Sağlıklı beslenme üzerine verdiği tavsiyelerle dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, yine ezber bozan reçetesi ile gündeme bomba gibi düştü. Bu sefer göz sağlığı ile ilgili önemli püf noktalar paylaşan İbrahim Saraçoğlu, göz rahatsızlığı olanlar bu sebzenin suyunu içsin diyerek önerilerde bulundu. Bu sebzenin suyu gözünüze şifa olacak. Kimse bilmiyor ancak etkisi çok büyük.

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NUN GİZLİ KÜR TARİFİ

Herkesin merak ettiği bu kür tarifini açıklıyoruz. İbrahim Saraçoğlu'nun göze şifa olduğunu belirttiği bu sebze karnabahar. Peki karnabahar suyu nasıl elde edilir? Hazırsanız Saraçoğlu'nun tarifini veriyoruz;

gbgbg-3.jpg

KARNABAHAR SUYUNUN HAZIRLANIŞI

Gözünüzde kuruluk varsa uygun bir tencerede 1,5-2 su bardağı içme suyunu kaynatın. Su kaynayınca içine 150-250 gram kadar karnabahar koyun ve 5 dakika daha kısık ateşte kaynatmaya devam edin. Süre dolunca suyu süzüp içebilirsiniz. Bu karışımı düzenli olarak tüketin ve gözlerinizdeki mucizevi etkisine tanık olun.

KARNABAHIRIN FAYDALARI NELER?

  • Sindirimi düzenler, zararlı bakterileri vücuttan atar.
  • Yüksek oranda A vitamini içerir. Bu sebepten dolayı katarakt hastalığına engel olur.
  • Sinir sistemindeki hücreleri yeniler.
  • Stres ve depresyon riskini azaltır.
  • Karnabahar suyu beyin sağlığını korumaktadır. Alzheimer hastalığına engel olur.
  • Regl sancılarına iyi gelir.
  • İdrar yolu enfeksiyonlarını iyileştirir.
  • Yüksek lif içerdiğinden kolesterolü dengeler.
  • Kansere karşı güçlü bir savaşçıdır.
  • Demir içeriği sayesinde kansızlığa iyi gelir.

yeni-gbgb.jpg

KARNABAHARDA HANGİ VİTAMİNLER VAR?

C, B1, B2 ve A vitaminlerini bulundururken kalsiyum, fosfor, potasyum, fosfat ve demir minerallerini içerir. Öte yandan bakır, manganez, çinko ve demir kaynağıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN