Siğiller kabusunuz olmasın! İşte siğilleri evde tedavi etmek için 5 etkili doğal çözüm

Siğiller kabusunuz olmasın! İşte siğilleri evde tedavi etmek için 5 etkili doğal çözüm

Siğiller oldukça bulaşıcıdır ve gereksiz yere dokunulmamalıdır. Ancak, insanların oldukça yararlı bulduğu bazı ev ilaçları vardır. İşte evde siğillerden kurtulmanın 5 kolay yolu.

Siğiller temel olarak HPV'ye bağlı olarak gelişen cilt topakları ve lezyonlarıdır. Bunlara Human Papillomavirus enfeksiyonları (HPV) neden olur. Oldukça bulaşıcıdırlar ve bazen kendi başlarına geçmeleri aylar, haftalar ve yıllar alabilir.

1-012.jpg

SİĞİL TEDAVİSİ İÇİN DENENMİŞ VE TEST EDİLMİŞ 5 EV ÇÖZÜMÜ

Bununla birlikte farklı siğil türleri de vardır. Ellerde oluşabilen yaygın siğiller, Ayak tabanlarında oluşan plantar siğiller, Her yerde görülebilen Düz siğiller ve Göz ve dudak çevresinde oluşabilen İpliksi siğiller. Siğiller oldukça bulaşıcıdır ve gereksiz yere dokunulmamalıdır. Ancak, insanların oldukça yararlı bulduğu bazı ev ilaçları vardır. Bu ilaçlardan haberdar değilseniz, öğrenmek için okumaya devam edin.

ÇAY AĞACI YAĞI

Siğil üzerine çay ağacı yağı sürün ve birkaç saat bekletin. Yapabileceğiniz şey, birkaç damla çay ağacı yağını hint yağı ile karıştırıp bir pamuk yardımıyla siğil üzerine uygulamaktır. Bu prosedürü günde iki ila üç kez tekrarlayın.

E VİTAMİNİ TABLETLERİ

Bir E vitamini kapsülü alın ve yağı siğil üzerine sürün. Yaranın üzerine bir bandaj koyun ve gece boyunca bırakın. Bunu en az 2 hafta boyunca yapmaya devam edin ve sonuçları görün.

2-008.jpg

HİNT YAĞI

Hint Yağı oldukça etkilidir. Yağı, siğiller yok olana kadar günde yaklaşık iki hafta boyunca uygulayın.

ELMA SİRKESİ

Hepimizin bildiği gibi elma sirkesi popüler bir ev ilacıdır. Siğillerin yok edilmesinde de oldukça etkilidir. Bir kısım su ile iki damla elma sirkesi alın. Bir pamuğu karışıma batırın ve 15 dakika boyunca sürekli olarak uygulayın. Bu ilacı 2 hafta boyunca deneyin ve sonucu görün.

ALOE VERA

Taze bir aloe vera özü çıkarın. Ardından jeli günlük olarak uygulamaya devam edin ve sonuçları görün.

Tavsiye içeren bu içerik yalnızca genel bilgi sağlar. Hiçbir şekilde nitelikli tıbbi görüşün yerini tutmaz. Daha fazla bilgi için her zaman bir uzmana veya kendi doktorunuza danışmayı unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN