Yıllardır gitmeyen yağları bile eritiyor! Bir kaşık tüketin gerisini ona bırakın, resmen yağların baş düşmanı

Yıllardır gitmeyen yağları bile eritiyor! Bir kaşık tüketin gerisini ona bırakın, resmen yağların baş düşmanı

Kilo vermenin sağlıklı yollarını arayanlar için paylaşıldı. Beslenmenize dikkat ederek ve günde bir kaşık yiyerek, yağlarınızın kökünü kazıyacaksınız. Metabolizmayı hızlandıran bu ürün ile birlikte, vücudunuzdaki ödem ve toksinleri bertaraf edeceksiniz. İşte kilo vermenin kolay ve sağlıklı yolu...

Milyonlarca kişinin kilo sorunları nedeniyle, sağlıklı bir şekilde zayıflamanın yollarını arıyor. Kilo vermek için yapmanız gereken tek yöntem, sağlıklı beslenmek ve günlük 1 kaşık kadar uzmanların önerdiği bu üründen yemek olacak.

Sadece zayıflatmakla kalmayarak, vücudunuzda oluşan toksinleri ve ödemleri de ortadan kaldıracaktır.

ZAYIFLAMAK İSTEYENLERİN VAZGEÇİLMEZİ

Zayıflamak için sindirim sisteminizi hızlandıran bu ürün, zayıflamak için en sık kullanılan yöntemlerden birisidir. Fakat, herkesin bilmediği bu yöntem ile birlikte sağlıklı beslenme kavramını da benimsemeniz gerekiyor.

Diyet listelerinin vazgeçilmezi olan "Keten Tohumu" aynı zamanda vücudunuza da birçok faydası dokunur. Diyet uzmanları tarafından önerilen keten tohumunun 1 yemek kaşığı kadarında, sadece 37 kalori ve 2 gram lif bulunuyor. Omega - 3 bakımından zengin bir besin olan keten tohumu sindirimi zor olmasıyla birlikte, öğüterek tüketebilirsiniz.

1678238015-sportishka-com-p-fitnes-dlya-polnikh-sport-krasivo-39.jpg

VÜCUDU KORUMAYA ALIR

Keten tohumunu öğüterek tüketmeniz gerekir. Öğütülmeyen keten tohumu, bağırsaklardan hızlıca geçerek, faydasız bir şekilde sindirim sisteminize gönderilecektir. Zayıflamanın dışında, bağışıklığınızı güçlendirir ve vücudunuzu koruma altına alır. Anitosidan bakımından zengin olan bu tohum, yağ asidi, Omega - 3, ALA (Alfa - linolenik asit), lif ve ligan içerir.

KABIZLIĞI ORTADAN KALDIRIR

Kabızlık gibi sorunları ortadan kaldırmasıyla ünlü olan bu tohum, fazla kiloların düşmanıdır. Kilo vermek isteyenlere diyetisyenler tarafından da sık sık önerilir. Yağların yakımında etkili bir rol oynayan keten tohumunu tüketmek için birçok yöntem bulunur.

57356002a70b6810b39566a0f4c1ef697dfdcaa6.jpeg

KETEN TOHUMU TÜKETMENİN 3 FARKLI YOLU

Keten tohumunu tüketmek için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz.

  1. Keten tohumunu zayıflatma etkileri için kullanıyorsanız; Aç karnına, 1 kaşık ezilmiş keten tohumunu ağzınızda çiğneyerek su yardımı ile birlikte yutun.
  2. Ağırlık çalışıyorsanız, vücudunuzdaki ağrıları kesmesi için; Gece yatmadan önce 1 yemek kaşığı keten tohumu yiyebilirsiniz.
  3. Keten tohumunu tüketmenin en sağlıklı yollarından birisi de yoğurt ile karıştırarak tüketmektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN