4 çocuk enkaz altından böyle çıkarıldı: "Allah'ım çok şükür"

Kahramanmaraş merkezli ve 10 şehri etkileyen 7,4 büyüklüğündeki deprem, Hatay'da hayatı felç etti. Deprem bölgesinden gelen bir haberde ise, 3 saatin ardından enkazın altından 4 küçük çocuğun kurtarıldığı bildirildi. Vatandaşlar kurtarma anları esnasında gözyaşlarını tutamadı.

Hatay'da yıkılan bir binanın altından 4 çocuk kurtarıldı, vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.

Kahramanmaraş merkezli 7,4 büyüklüğünde meydana gelen deprem binlerce binanın ve yüzlerce can kaybının yaşanmasına sebep oldu. Oldukça şiddetli hissedilen ve büyük bir yıkım gerçekleşen Hatay'da ise uzun saatlerin ardından sevindiren bir haber geldi.

ONLARI GÖZYAŞLARI İLE KUCAKLADILAR

Hatay'da kameralara yansıyan görüntülerde, büyük bir binanın enkazı altında kalan 4 çocuk başarıyla kurtarıldı. Saatler süren uğraşların ardından kurtulan 4 çocuğu ise vatandaşlar gözyaşları ile kucakladı. Bölgedeki sürekli dua eden vatandaşlar, "Ya rabbim çok şükür. Allah’ım yardım et" dediler.

Küçük çocuklar birer birer enkaz altından kurtarılırken sağlık durumlarının ise iyi olduğu bildirildi. O anlar kameralara böyle yansıdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir