Tarifi olmayan acının fotoğrafı: Depremde kaybettiği kızının elini bırakamadı

Tarifi olmayan acının fotoğrafı: Depremde kaybettiği kızının elini bırakamadı

Deprem felaketinin acı fotoğrafları ardı ardına gelmeye devam ediyor. Kahramanmaraş'ta bir baba, depremde hayatını kaybeden 15 yaşındaki kızının elini dondurucu soğuğa rağmen bir an bile bırakmadı.

Kahramanmaraş'taki iki yıkıcı deprem 10 ile de felaketi yaşattı. Felakette 3 bin 549 kişi hayatını kaybederken binlerce kişi enkaz altında dondurucu soğukların etkisi altında kurtarılmayı bekliyor.

Tüm bu yaşananların yanında Türkiye'deki tarihi depremlerden dünyaya onlarca fotoğraf geçen uluslararası haber ajansları, Kahramanmaraş'ta bir babanın tarifsiz acısını da görüntüledi.

yeni-proje-23.jpg

Kaynak: Adem Altan / AFP

Fotoğraf karesinde Mesut Hancer, Türkiye'nin güneydoğusunda meydana gelen depremin ertesi günü, depremin merkez üssüne yakın Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde hayatını kaybeden 15 yaşındaki kızı Irmak'ın elini tutuyor. Acılı baba, depremin ilk gününden itibaren kızını elini bırakmadan bina enkazının yanında bekliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN