Ankara meyve sebze hal fiyatları belli oldu! Hem taze hem ucuz… Bu fiyatlar pazarları boş bırakacak

Ankara meyve sebze hal fiyatları belli oldu! Hem taze hem ucuz… Bu fiyatlar pazarları boş bırakacak

Market ve pazarlarda fiyatlar cep yakarken, Ankara meyve sebze hal fiyatları belli oldu. Öyle ki orada ürünler hem taze hem ucuz… İşte, Ankara meyve sebze halindeki güncel fiyat listesi…

Eskiden pazardan poşet poşet alışveriş yapan vatandaş artan fiyatların ardından sadece acil ihtiyaçlarını alabilir hale geldi. Bu durum sonrasında hem taze hem de daha uygun fiyata satış yapan meyve sebze hallerine olan talep ise arttı.

Meyve ve sebze hali fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) meyve ve sebze halindeki son fiyat listesi de belli oldu.

ANKARA MEYVE VE SEBZE HALİ FİYATLARI

Uygun fiyatlı ve taze ürün tüketmek isteyen Ankaralıların gündeminde yer alan meyve ve sebze halindeki ürünlerin fiyatları asgari ve azami şekilde ABB tarafından açıklandı. Belediyenin resmi web sitesinden yayınlanan listeye göre 2 Mart 2024 güncel meyve ve sebze fiyatlandırması şu şekilde:

1.png

2.png

3.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN