Ankara'daki saldırı güvenlik kamerasında: İşte teröristin kendisini patlattığı an

Ankara'da sabah saatlerinde İçişleri Bakanlığının Kızılay binası önünde meydana gelen terör eylemi güvenlik kameralarına yansıdı. Bakanlığın, "Terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuştur. Teröristlerden biri kendini patlattı" açıklamasını paylaştığı olay sırasında büyük bir patlama olduğu ve caddedeki vatandaşların panikle kaçıştığı görülüyor.

Ankara'da İçişleri Bakanlığının Kızılay binası önünde sabah saatlerinde hafif ticari araçla gelen 2 terörist, bombalı saldırı girişiminde bulundu. Ekiplerin durumu fark etmesi ve müdahale etmesi üzerine teröristlerden biri kendini patlatırken, diğeri ise etkisiz hale getirildi.

Açılan ateş sırasında 2 emniyet mensubu da hafif biçimde yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bombalı saldırının görüntüleri de ortaya çıktı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, konuya ilişkin yaptığı açıklamada "İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulundu" dedi.

Yerlikaya paylaşımında, son teröristin etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelenin devam edeceğini vurguladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN