Bakan Karaismailoğlu: Erdoğan'a güveneceksin, gerisi Allah Kerim

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Karabük'te bir vatandaşın dolardaki düşüşü övmesine "Recep Tayyip Erdoğan’a güveneceksin, gerisi Allah kerim” karşılığını verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Karabük'te esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaflardan birinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine toplantısı sonrası açıkladığı Dövize Endeksli Mevduat Sistemi'nin dövizi düşürdüğüne değinince Bakan Karaismailoğlu, "Recep Tayyip Erdoğan’a güveneceksin gerisi Allah kerim” karşılığını verdi.

KARABÜK ZİYARETİ

Bir dizi açılış ve ziyaretler için kente gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Karabük Valiliğini ziyaret etti. Vali Fuat Gürel ve il protokolü tarafından karşılanan Bakan Karaismailoğlu şeref defterini imzalayarak valilik makam odasına geçti. Vali Gürel’den çalışmalar hakkında bilgi alan bakan daha sonra kentin trafik sorununu çözecek olan Kardemir Kavşağı projesinin güzergahını inceledi.

"ERDOĞAN'A GÜVENİN, GERİSİ ALLAH KERİM"

Yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Karaismailoğlu, Safranbolu ilçesini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Bir esnafın Dövize Endeksli Mevduat Sistemi’nin açıklanmasının ardından döviz kurunun düşmesinin çok iyi olduğunu belirtmesi üzerine Bakan Karaismailoğlu, “Recep Tayyip Erdoğan’a güveneceksin, gerisi Allah kerim” yanıtını verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN