Başkan Doğan’dan 18 Mart mesajı

Başkan Doğan’dan 18 Mart mesajı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çanakkale Zaferi’nin sadece bir askeri başarı değil, koca bir milletin vatanı için yaptığı fedakârlığının en büyük sembollerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Doğan, “110 yıl önce Çanakkale'de kahramanlık destanı yazıldı. Çanakkale'nin geçilemeyeceğini tüm dünya gördü. İşgalci güçler olmak üzere tüm dünyaya destansı bir savunma ve kahramanlık dersi verildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün üstün liderliği, askerlerimizin kahramanlığı bu büyük zaferin temel taşlarıdır. Bugün bize düşen görev ise, kahramanlarımızın bizlere bıraktığı bu büyük mirasa sahip çıkmak, birlik ve beraberlik içinde ülkemizi daha ileriye taşımaktır. Bu onurlu ve önemli günde, ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Çanakkale Zaferi’nin 110. yıl dönümü kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN