Eskişehir’de kano heyecanı başladı

Eskişehir’de kano heyecanı başladı

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle düzenlenen “Durgunsu Kano 2025 Türkiye Şampiyonası”, Eskişehir’in Sarısungur Göleti’nde büyük bir coşkuyla başladı.


Türkiye Kano Federasyonu 2025 yılı faaliyet programında yer alan ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı organizasyonda, 45 kulüpten 602 sporcu mücadele ediyor. Şampiyona, 1000 metre ve 500 metre elemeleriyle start aldı.

Aralarında Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının da bulunduğu yarışmacılar, dört gün boyunca kıyasıya rekabet edecek.

11 Ağustos Pazartesi 500m yarı finali ve finalinin yapılacağı ve 12 Ağustos Salı günü ise gerçekleştirilecek büyük final ve kupa töreniyle sona erecek şampiyona, hem sporcular hem de izleyiciler için unutulmaz anlara sahne olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN