Hatay'da depremden 286 gün sonra bir cansız bedene daha ulaşıldı

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 3 katlı bir binanın depremde yıkılan en üst katında bugün bina sahipleri tarafından ceset bulundu. AFAD ve polis ekiplerince yapılan incelemelerden sonra cansız beden kimlik tespiti için morga kaldırıldı. Cenazenin binanın en üst katında yaşayan ve depremden bu yana haber alınamayan şahsa ait olduğu düşünülüyor.

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremlerin üzerinden yaklaşık 10 ay geçmesine rağmen halen enkaz altından cenaze çıkmaya devam ediyor. Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bağlı Cumhuriyet Mahallesinde bulunan 3 katlı bir binanın en üst katı 6 Şubat depremlerinde yıkıldı.

8155326.jpg

Bugün bina sahipleri tarafından yapılan kontrollerde çöken duvarından altından ceset bulunması üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.

8155327.jpg

Olay yerine gelen AFAD ve polis ekipleri binada incelemelerde bulundu. Çalışmaların ardından ceset, kimlik tespiti için morga kaldırıldı. Cenazenin kimliği yapılan DNA çalışmalarıyla netlik kazanacak.

8155328.jpg

Cesedin depremden bu yana haber alınamayan ve binanın en üst katında yaşayan bir şahsa ait olduğu düşünülüyor. Öte yandan, kayıp olarak aranan şahsın yakınları tarafından birçok yerde arandığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN