İstanbul'da kamu çalışanlarına izin

İstanbul'da kamu çalışanlarına izin

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kamu kurumlarının zorunlu hizmetlerin yürütülmesi ve asgari seviyede personel bulundurması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamuda görevli memur, işçi ve diğer personelin yarın (25 Ocak) tam gün idari izinli sayılacaklarını bildirdi.

İstanbul Valisi Yerlikaya yoğun kar yağışı nedeniyle güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışındaki kamu kurumlarında asgari personel bulundurulacağını, geri kalanların 25 Ocak’ta idari izinli olacaklarını duyurdu. Yerlikaya’nın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Kötü hava koşulları nedeniyle; kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi ve asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamuda görevli memur, işçi ve diğer personel 25 Ocak 2022 Salı günü tam gün idari izinli sayılacaklardır.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN