İstanbulkart yeni bütçe dostu kampanyasını duyurdu: Kaçırılmayacak fırsat!

İstanbulkart yeni bütçe dostu kampanyasını duyurdu: Kaçırılmayacak fırsat!

İstanbulkart kampanyaları yılın son haftasında da devam ediyor. Anlaşmalı olduğu kurumlarda indirimli ödeme imkanı sağlayan İstanbulkart, yılın son haftasına özel kampanyasını duyurdu. İstanbulkart sahibi herkes kampanyadan faydalanabiliyor. İşte, İstanbulkartın kaçırılmayacak kampanyaları...

İstanbul'da 20 milyon kullanıcısı olan İstanbulkart, toplu ulaşımda kullanılmasının yanı sıra market ve gıda alışverişlerinde de kullanılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) iştirak şirketi Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.'nin (BELBİM) hizmeti olan İstanbulkart, 2022 yılının son kampanyasını duyurdu.

İSTANBULKART'TAN YILIN SON SÜRPRİZ KAMPANYASI

İstanbulkart'ın kurumsal hesabından yapılan açıklamada, 29 Aralık 2022 Perşembe günü geçerli olarak 'sürpriz' kampanya için mobil uygulamanın takip edilmesi gerektiği aktarıldı.

İstanbulkart'ın kampanya duyurusu şöyle:

"Aralık ayı boyunca her perşembe bir dolu sürpriz kazandıran İstanbulkart Mobil Sürpriz Günleri için son gün yarın!

İstanbulkart Mobil’i indir, bildirimlerini aç ve 29 Aralık Perşembe sürprizlerini anında yakala!

İstanbulkart Mobil'i ücretsiz indirmek için linke tıkla!"

istanbulkart-kampanyasi.jpg

İSTANBULKART KAMPANYALARI NELER?

Temassız ödeme özelliği sayesinde BİM, A101, Şok, Migros, CarrefourSA marketlerin yanı sıra Halk Bakkal üyesi bakkallarda ödemeleri İstanbulkart ile yapmak mümkün. Starbucks'ta yapılan alışverişlerde İstanbulkart kullanılıyor. Öte yandan Spor A.Ş., İSPARK, BELTUR gibi İBB bünyesinde hizmet veren kurumlardan alınan hizmetlerde İstanbulkart kullanılıyor.

İstanbulkart dönem dönem anlaşmalı olduğu kurumlarda indirim kampanyası düzenliyor. Kurumun güncel kampanyaları İstanbulkart'ın mobil uygulamasının yanı sıra www.istanbulkart.istanbul/kampanya-liste internet sitesinden takip etmek de mümkün.

İSTANBULKART KAMPANYALARI

istanbulkart-nasil-alinir.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN