İşte Türkiye'nin konuştuğu Melek Mızrak Subaşı'nın en çok güldüğü yorumlar

İşte Türkiye'nin konuştuğu Melek Mızrak Subaşı'nın en çok güldüğü yorumlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Bilecik ziyaretinde GOT dizisinin ‘Daenerys Targaryen’ karakterine benzerliğiyle gündem olan Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, gösterilen ilgiden memnun olduğunu dile getirerek "Çok esprili yorumlar vardı. Hepsi birbirinden ayrı güzeldi ama ‘Ejderhalarınıza çakar taktırdınız mı?’ cümleleri bence çok yaratıcıydı. Bir de Haluk Levent'in paylaşımına güldüm" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Bilecik ziyaretinde, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı da eşlik etti.

6278656.jpg

Ziyaret sırasında çekilen fotoğraflarda Melek Mızrak Subaşı'yı Game of Thrones dizisinin ‘Daenerys Targaryen’ karakterine benzeten birçok sosyal medya kullanıcısının etkisiyle Subaşı, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

6285345.jpg

Bulgaristan’dan 1989 yılında göçle birlikte Türkiye’ye geldiğini anlatan evli ve 1 çocuk annesi Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, asıl mesleğinin mimarlık olduğunu, 4 yıl kadar kendi ofisi bulunduğunu, ardından ise siyasete girdiğini belirtti.

'HALUK LEVENT'İN PAYLAŞIMINA GÜLDÜM'

Sosyal medyada gündem olan fotoğrafın hikayesini anlatan Subaşı, şunları söyledi:

6285348.jpg

Sayın İmamoğlu Bilecik’e halkın esnafı projesi için geldi biz onu ağırlarken orada çekilen fotoğraf bizim sosyal medya hesabımıza Twitterımızda paylaşıldı. Ardından retweetler çok fazla çoğaldı, dikkat çekti. Sanıyorum belki genç olmam, belki mimar olmam, belki farklı bir tarz oluşturmam ve aynı zamanda tabii ki Sayın İmamoğlu'nu ziyaret ettiği bir belediye olarak dikkat çektiğini düşünüyorum.

6278659.jpg

Birçok ünlü yorumda bulunmuş, aynı zamanda kadın platformları da inanılmaz desteklemiş burada aynı zamanda teşekkür ediyorum. Çok esprili yorumlar vardı. Hepsi birbirinden ayrı güzeldi ama ‘Ejderhalarınıza çakar taktırdınız mı?’ cümleleri bence çok yaratıcıydı. Bir de Haluk Levent'in paylaşımına güldüm.

'BİLECİK’İN TANITIMINA KATKI SAĞLADI'

Sosyal medyada bir anda takipçi sayısının arttığını ve bunun kentin tanıtımı için önemli olduğunu ifade eden Subaşı, “Takipçiler artarken ‘neler oluyor’ diye biz de düşündük. Bir sürü internet fenomeninin paylaşması ya da sosyal medyadaki o akış bizi çok şaşırttı.

Bu tanıtım aslında bir yandan çok güzel oldu. Çünkü Bilecik gibi güzel bir ilimizin tanıtılmasına katkı sağlayacağını düşünüyorum. Yaptığımız güzel işleri kadın politikaları ile ilgili yürüttüğümüz bütün çocukları kapsadığımız projeleri de böylece halkımıza gösterme imkanı aslında bize sundu. Bu anlamda inanılmaz kıymetli bir tanıtım” diye konuştu.

6285349.jpg

Dizinin sloganıyla ilgili yaptığı paylaşımla ilgili de konuşan Subaşı, “Winter is coming paylaşımı aslında daha esprili dil ile teşekkür mesajı yayınlamak istedik. Alışılmış bir siyasetin yanı sıra artık genç, yeni nesil bir siyaset var. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Artık herkes daha özgür, daha kalıplardan çıkmış olması lazım ve günümüz çağına uyumlanmış siyasetçileri hepimiz görmek istiyoruz. Yorumlarda da gördüğümüz gibi tabii ki o yüzden böyle bir paylaşım yaptık. O da çok güzel tepkileri yol açtı” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN