Haluk Levent 'Melek Mızrak Subaşı' paylaşımıyla gündem oldu: Nankörler!

Haluk Levent 'Melek Mızrak Subaşı' paylaşımıyla gündem oldu: Nankörler!

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, sosyal medyada gündem olan Bilecik Belediyesi Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı'nın ve kendisinin fotoğrafını yan yana getirerek, esprili bir paylaşımda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Bilecik Belediyesi ziyaretinde, Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı'yla çektirdiği fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu. Birçok kullanıcı Subaşı'yı Game of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen karakterine benzeterek esprili paylaşımlarda bulundu.

Subaşı'nın gündem olmasının ardından Haluk Levent de esprili bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabında gençlik fotoğrafını paylaşan ünlü şarkıcı, "Nankörler! Neymiş Melek Mızrak Subaşı güzelmiş başkan olmalıymış! Benim gibi bir yakışıklıyı ve dünya güzelini 2 dakikada harcadınız!" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN