Melek Mızrak Şubaşı'dan Targaryen yanıtı: Winter is coming

Melek Mızrak Şubaşı'dan Targaryen yanıtı: Winter is coming

Tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Game Of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen'a benzetilerek sosyal medyanın gündemine oturdu. Gelen yorumlara teşekkür eden Subaşı, Twitter hesabından esprilere aynı şekilde esprili bir şekilde karşılık vererek "Winter is coming" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği Bilecik ziyareti sonrasında Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Dünyada en çok izlenen dizilerden biri olan Game of Thrones karakterlerine benzetilen Subaşı'nın sosyal medya hesaplarından paylaşmış olduğu kareler, çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

fntjn6kxkaahqby.jpeg

Subaşı ise kendine yönelik gelen olumlu yorumların ardından bir paylaşımda bulundu. Şubası paylaşımında, "İltifatlarınız, esprileriniz ve güzel yorumlarınızı görüyor, herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Unutmadan, Winter Is Coming!" ifadelerini kullandı.

fns6p2mwyaaehjf.jpeg

Subaşı, gerçekleştirdiği paylaşımını da yine aynı şekilde Game of Thrones karakterlerine benzetilen bir fotoğrafı ile yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN