Kimse bugüne kadar görmemişti! İstanbul'un 'inanılmaz' dehlizi gün yüzüne çıktı

Kimse bugüne kadar görmemişti! İstanbul'un 'inanılmaz' dehlizi gün yüzüne çıktı

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, sosyal medyadan bir paylaşımda bulunarak yeni bir keşif yaptıklarını kaydetti. İstanbul'un altında daha önce varlığından haberi olunmayan yeni bir dehlizin keşfedildiğini açıklayan Polat, restorasyon çalışmalarının başladığını ve 2 ay sonra İstanbullulara sunulacağını aktardı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul'un altından yeni keşfedilmiş bir dehliz bulduklarını açıkladı.

2 AY SONRA İSTANBULLULARA SUNULACAK

Polat, bulunan dehliz için restorasyon çalışmalarının sürdüğünü ve 2 ay sonra İstanbullulara sunulacağını açıkladı.

Polat, keşfi sosyal medya hesabından paylaşan, “Yine inanılmaz bir dehliz keşfettik. Size sunmak için hızla restorasyonuna devam ediyoruz. 2 ay sonra size kapılarını açacağız. İstanbul’un yeraltında kalmış, kimsenin bugüne kadar görmediği gizli mahzenlerini, İstanbul’un tarihi eserlerini teker teker İstanbul’a kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN