Marmaray’da aynı gün iki intihar

Marmaray’da aynı gün iki intihar

Marmaray’da aynı gün iki ayrı intihar vakası yaşandı. Florya Akvaryum istasyonunda bir kişinin raylara atlayarak yaşamına son vermesinin ardından, saatler sonra Ataköy istasyonundan da intihar haberi geldi.

İstanbul’da Marmaray hattının iki farklı istasyonunda aynı gün intihar vakaları yaşandı.

Önceki gün saat 14.40 sıralarında Florya Akvaryum istasyonunda kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi raylara atlayarak yaşamına son verdi.

Marmaray’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamanın ardından olay nedeniyle Halkalı-Gebze hattındaki tren seferleri bir süre tek hat üzerinden gerçekleştirildi.

AKŞAM SAATLERİNDE İKİNCİ İNTİHAR

Aynı gün ikinci olay Ataköy istasyonunda yaşandı. Marmaray’dan saat 19.30 civarında yapılan açıklamada, istasyonda “üzücü bir olay” meydana geldiği bildirildi.

Ataköy’deki olayın ardından Marmaray seferleri bir süre gecikmeli olarak devam etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN