Munzur Çayı'na düşen araç 11. günde bulundu: 3 gençten hala ses yok

Munzur Çayı'na düşen araç 11. günde bulundu: 3 gençten hala ses yok

Tunceli’deki Munzur Çayı'na düşen 3 kişinin olduğu otomobil, çalışmaların 11’inci gününde su altı kamerasıyla bulundu. Ancak içerde bulunan 3 kişinin akıbeti henüz bilinmiyor.

Diyarbakır’dan Tunceli’ye yola çıkan ve Baran Aslantaş'ın kullandığı otomobil, 21 Nisan'da Tunceli-Ovacık kara yolu Yoncalı köyü mevkisinde Munzur Çayı'na düşmüştü. Sürücünün yanı sıra araçtaki Azad Demiral ve Mehmet Can Demiral suda kaybolmuştu.

Vali Mehmet Ali Özkan koordinesinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce (AFAD) yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler, Munzur Çayı'nın 35 kilometrelik alanı ile Uzunçayır Baraj Gölü'nün Mameki Köprüsü mevkisinde aramalarını yoğunlaştırıyor.

ff.jpg

BUGÜN ARAÇ BULUNDU

Bölgede çalışma yapan ekipler, bot yardımıyla Munzur Çayı'nın kıyı kesimleri ile su yüzeyinde yaptıkları aramalarda kaza sonrası suda kaybolan otomobile ulaştı. Ekipler, su altındaki otomobili Munzur Çayı'ndan çıkarmak için çalışma başlattı.

Otomobilin çıkarılması için çalışma başlatılırken, kayıp 3 gencin otomobil içinde olup olmadığı henüz tespit edilemedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN