Otomobilde sır dolu cinayet: Silahla vurulmuş kadın ve erkek cesedi bulundu

Otomobilde sır dolu cinayet: Silahla vurulmuş kadın ve erkek cesedi bulundu

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde park halindeki otomobilin içinde tabanca ile vurulmuş kadın ve erkek cesedi bulundu. İhbar üzerine adrese jandarma ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Olayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Emirler köyü yakınlarında yol kenarında uzun süre park halinde bulunan otomobilden şüphelenen köylüler aracın içine baktıklarında göğüslerinden vurulmuş kadın ve erkek cesedi ile karşılaştı.

Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemelerde cesetlerin Ö.G. (34) ve S.K'ye (24) ait olduğu tespit edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından cenazeler otopsi için Yıldızeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili Jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Yıldızeli Kaymakamı Altay Karadağ ve Belediye Başkanı Mehmet Sabit Karakaş da olay yerine gelerek, yetkililerden bilgi aldı.

2-007.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN