Rektör Kırışık’tan Başkan Köse’ye iade-i ziyaret

Rektör Kırışık’tan Başkan Köse’ye iade-i ziyaret

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışı daha önce kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye iade-i ziyarette bulundu.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse 1 Ağustos itibari Karabük Üniversitesi Rektörü olarak görevine başlayan Prof. Dr. Fatih Kırışık’a beraberinde Başkan Yardımcısı Halil Bakkal ile hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş ve Genel Sekreter Lütfü Köm ile birlikte Safranbolu Belediyesi’ne gelerek Belediye Başkanı Mimar Elif Köse’ye iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Makamda geçen sohbette karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. Görüşme hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN