Safranbolu Belediyesi Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı temeli atıldı

Safranbolu Belediyesi Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı temeli atıldı

Hayırsever İş İnsanı Soner Özbey ile Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse arasında imzalanan protokolün ardından Safranbolu Belediyesi Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Emek Mahallesi Ihlamur Caddesi üzerinde yer alacak modern ve daha geniş kapsamlı hayır çarşısı için daha önce hayırsever İş İnsanı Soner Özbey ile Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse arasında protokol imzalanmıştı. Aslanlar mevkiinde yer alan Safranbolu Belediyesi Hayır Çarşısı imzalanan protokolün ardından geçici bir süreliğine harmanlar mevkii Bağlarbaşı Mahallesi’ne taşındı. Safranbolu halkının ihtiyaçları doğrultusunda hizmet veren hayır çarşısı artık yeni yüzü ile modern binasında hizmet verecek. Emek Mahallesi Ihlamur Caddesi üzerinde yapımına başlanacak olan Safranbolu Belediyesi Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı için temel atma töreni yapıldı.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse alanda yaptığı konuşmada şu cümleleri söyledi: ‘’Projesinden yapımına emeği geçen tüm ekiplere çok teşekkür ediyorum. Elbette ki en büyük teşekkürü de bağışçımıza yapıyoruz. Safranbolu bütçesi yerine, bağışçılarımızın Safranbolu’ya eser bırakmaları adına biz bu birliktelikleri oluşturuyoruz. Bu birliktelikten de Safranbolu’ya bu güzel bina kalacak.’’

Duaların okunmasının ardından Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse temelin ilk harcını döken butona basması Safranbolu Belediyesi Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı’nın temeli atıldı. Binanın önümüzdeki yıl içerisinde açılışı yapılarak hizmete girmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN