Skandal görüntüler kamerada! Spor yapar gibi davranıp... 'Çok ayıp bir şey!'

Güvenlik kamerasına yansıyan anlar izleyenlere "Pes" dedirtti. Bir iş hanından kaydedilen görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti. Olay yerindeki bir esnaf, "Değişik değişik hareketler yapmış, kim olduğunu da bilmiyorum. Çok ayıp bir şey" sözlerini kullandı. İşte, o skandal görüntüler...

İzmir'in Karabağlar ilçesine bağlı Esenlik Mahallesi'nde bulunan bir iş hanında 22 Ocak 2023 Pazar günü, vefat eden eşi için mevlit okutan bir kadın telefonu masada bıraktı.

izmir-hirsizlik-1.jpg

SPOR YAPAR GİBİ DAVRANIP TELEFONU ÇALDI

Bu esnada iş hanına giren bir kişi telefonu fark ettirmemek için ısınma hareketleri yaptı ve ardından telefonu cebine attı.

Bir süre daha iş hanında vakit geçiren hırsız daha sonra kayıplara karıştı.

Telefonunun çalındığını fark eden kadın ise polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

izmir-hirsizlik-2.jpg

HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI

Yaşanan hırsızlık anı, iş hanının güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Görüntüde telefonu gören hırsızın gerilme hareketleri yaptığı, ardından telefonu cebine attığı ve ısınma hareketlerine devam edip bir süre daha vakit geçirdiği görüldü.

izmir-hirsizlik-3.jpg

"GÜLE OYNAYA ÇALMIŞ, ÇOK AYIP"

İş hanında kıraathanede çalışan Turgay Durgun adlı vatandaş ise olayı duyduktan sonra çok şaşırdığını belirterek, "Mevlit esnasında bir kişi iş hanına gelmiş. Artistik hareketler yapıp, telefonu çalıp gitmiş. Değişik değişik hareketler yapmış, kim olduğunu da bilmiyorum. Kocası ölen bir ablamız mevlit okuturken telefonunu çalmışlar. Adam oynaya oynaya telefonu çalmış, çok ayıp bir şey" dedi.

izmir-hirsizlik-4.jpg

izmir-hirsizlik-5.jpg

izmir-hirsizlik-6.jpg

İlgili Haberler