ABD'de yine silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

ABD'de yine silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir şahsın, iki farklı noktada gerçekleştirdiği silahlı saldırıda, ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti. Beş kişinin de yaralı olduğu belirtilirken, yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bireysel silahlanma serbestliğiyle her yıl sivillerin hedef alındığı saldırıların arttığı ABD'nin, bu kez Kaliforniya eyaletinde yeni bir silahlı saldırı daha oldu. 67 yaşındaki saldırgan iki ayrı yerde yedi kişiyi öldürdü.

İlk saldırıda Half Moon Bay kentindeki bir çiftlikte dört kişi hayatını kaybederken, beş kişi de yaralandı. Saldırgan, çiftliğin yakınında üç kişiyi daha öldürdü. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

ÇİFTLİK ÇALIŞANI MI?

67 yaşındaki saldırgan Zhao Chunli, polis ekipleri tarafından otoparkta bir aracın içerisinde yakalandı. Saldırıyı düzenlediği silah da araçta bulundu.

1.jpgZhao Chunli

Polis, saldırganın çiftlik çalışanı olma ihtimali üzerinde duruyor. Ayrıntılar saldırganın sorgusunun ardından açıklanacak.

ÜÇ HAFTADA 38 SALDIRI

Üç gün önce de Los Angeles şehrinde binlerce kişinin katıldığı Ay Yeni Yılı kutlaması sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıda dokuz kişi yaşamını yitirmişti. ABD, yeni yılın ilk üç haftasında 38 kitlesel silahlı saldırıya sahne oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN