Ziraat Bankası'ndan kişi başı rekor promosyon ödemesi!

Ziraat Bankası'ndan kişi başı rekor promosyon ödemesi!

Kamu kurumlarında milyonlarca çalışan personel için banka promosyon sözleşmeleri 2023 yılında yenileniyor. Bankalar ise kurumların kendilerini tercih etmesi için promosyon ücretlerinde yüksek meblağlar teklif ediyor. Son olarak Ziraat Bankası, bir ildeki kurumla kişi başı 30 bin TL promosyon ödemesi için masaya oturdu. İşte, banka promosyon ödemesi son dakika gelişmesi...

Bankalar, özel ve kamu kurumlarıyla imzaladığı anlaşmalar neticesinde maaşlarını kendi bankalarından alan personele promosyon ödemesi yapıyor.

Kurumları teşvik etmek amacıyla promosyon ödemelerini artıran bankalar, 3-5 yıllık dönemler için 40 bin TL'yi geçen rakamlara anlaşmalar imzalanmaya başladı.

2023 YILINDA BANKA PROMOSYON TUTARLARINA ZAM

Kamu kurumlarında promosyon için kurulan heyetler, bankalarla görüşerek mevcut sözleşmeleri yeniliyor.

Böylece devam eden promosyon sözleşmesinde kalan kısmın ücreti iade edilerek yeni rakamdan anlaşma imzalanıyor.

Bazı kamu kurumları ise bu konuda bir ihale açarak en yüksek teklifi veren bankayı tercih ediyor.

ZİRAAT BANKASI'NDAN KİŞİ BAŞI 30 BİN TL'LİK PROMOSYON

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde geçtiğimiz günlerde yapılan görüşmeler sonucunda ilk promosyon görüşmesinde sunulan ücret uygun bulunmamıştı.

İkinci kez ihaleye çıkacak olan Van İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan görüşmeler sonucu alt taban 30 bin TL olarak belirlendi.

Ziraat Bankası ile anlaşmaya sağlayacak olan Van İl Milli Eğitim Müdürlüğünde 30 bin TL'nin kabul edilip edilmeyeceği ise merak konusu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN