YKS için evden çıktı bir daha haber alınamadı: 3 gündür kayıp

YKS için evden çıktı bir daha haber alınamadı: 3 gündür kayıp

Şırnak’ın İdil ilçesinde YKS birinci oturumu TYT'ye girmek için evden çıkan 19 yaşındaki genç çıkışta ablasına gideceğini söyledi. Ancak ablasına gitmeyen ve sınava girmediği anlaşılan gencin ailesi 3 gündür çocuklarından haber alamıyor.

Şırnak'ta YKS'nin birinci oturumu TYT'ye girmek için evden çıkan 19 yaşında Hüseyin Yoncuz'dan üç gündür haber alınamıyor.

İdil ilçesine bağlı Sulak köyünde ailesiyle yaşayan Hüseyin Yoncuz, Şırnak'ta gireceği TYT için kent merkezinde yaşayan ablasında kalmak için cuma günü sabah saatlerinde evden çıktı. Ancak Yoncuz ablasına gitmedi.

SINAVA GİRMEMİŞ TELEFONU KAPALI

Yoncuz’un arkadaşlarına gitmiş olabileceğini düşünen ailesi, cumartesi günü sınavın ardından aradıkları oğullarına ulaşamadı. Aile, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Polisin yaptığı araştırmada, Hüseyin Yoncuz'un telefonunun en son cuma günü akşam saatlerinde Cizre ilçesinin Konak Mahallesi'nde sinyal verdiği, kent merkezine gitmediği ve sınava da girmediği tespit edildi.

Ağabeyi Mehmet Yoncuz, her yerde kardeşini aradığını ve 3 gündür herhangi bir ize rastlamadıklarını belirterek, görenlerin en yakın güvenlik birimine ya da 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmelerini istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN