Şehit Kenan Döngel Polis Özel Harekat başvurusu için çarşı iznine çıkmıştı | Zonguldak haber

Şehit Kenan Döngel Polis Özel Harekat başvurusu için çarşı iznine çıkmıştı | Zonguldak haber

Kayseri saldırısında şehit düşen 22 yaşındaki Kenan Döngel'in Polis Özel Harekat sınavına başvurmak için çarşı iznine çıktığı öğrenildi. Döngel, 13 arkadaşıyla birlikte alçak saldırıda şehadet şerbetini içti. Acı haberini alan Zonguldak Ereğli'deki baba evinde yas var.

Kayseri'de bombalı terör saldırısında komando er 22 yaşındaki Kenan Döngel'in şehit olduğu haberi Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'deki baba evini yasa boğdu.

BABA VE ANNEYE OĞLUNUZ YARALI DENEBİLDİ

6 aylık asker şehit Kenan Döngel'in, ilçede bir boru fabrikasında işçi olan babası Özcan ve annesi Şehime Döngel'in, 'Oğlunuz yaralı' denilerek Kayseri'ye çağırıldığı öğrenildi.

16-12/17/5392490.jpg

Döngel çiftinin Kayseri'ye hareket etmeleri ardından Kışla Mahallesi Yıldız Sokak'taki evinin balkonuna Türk Bayrağı asıldı.

Kenan Döngel'in kardeşi Mertcan, gözyaşlarına boğuldu. Mertcan'ı yakınları teselli etmeye çalıştı. Rivanur adında bir kardeşi daha olduğu öğrenilen Kenan Döngel'in, Isparta'daki acemi eğitiminden sonra Kayseri Komando Tugay Komutanlığı'nda vatani görevini sürdürdüğü belirtildi.

16-12/17/5392364.jpg

PÖH OLMAK İÇİN ÇARŞI İZNİNE ÇIKMIŞTI

Askere gitmeden önce berber dükkanında kalfalık yapan Kenan Döngel'in, özel harekata başvuru işlemleri için çarşı izinine çıktığı öğrenildi. Kenan Döngel'in babasının Sinop, annesinin Zonguldak Ereğlili olduğu, cenazesinin nerede toprağa verileceğinin henüz belirlenmediği bildirildi.

16-12/17/5392496.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN