Selda Bağcan'dan çıplak arama açıklaması: Anlamak istemeyenlere duyurulur

Selda Bağcan'dan çıplak arama açıklaması: Anlamak istemeyenlere duyurulur

Ünlü türkücü Selda Bağcan, çıplak arama tartışmalarıyla ilgili konuştu. 3 defa cezaevine girdiğini belirten Bağcan "Ve ben her girişte çıplak arandım. Anlamak istemeyenlere duyurulur!.." dedi.

Son günlerde yeniden gündeme gelen çıplak arama tartışmalarıyla ilgili bir açıklamada ünlü türkücü Selda Bağcan'dan geldi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda üç kez cezaevine girdiğini belirten Selda Bağcan, cezaevine her girişinde çıplak aramaya maruz kaldığını aktardı.

Bağcan, “Şarkılarımdan dolayı üç defa hapse girdim. Aynı şarkılar şimdi dünyada meşhur oldu. Ve ben her girişte çıplak arandım. Anlamak istemeyenlere duyurulur!..” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Cezaevlerindeki çıplak arama iddiaları Meclis gündemine gelmiş ve iddiaları reddeden AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, “Suç duyurusu olaydan hemen sonra olur, bir kadını çıplak arayacaksın, bu kadın buna eğer maruz kalıyorsa dakikasında bundan rahatsızlığını beyan eder, bir sene beklemez. Onurlu kadın, ahlaklı kadın bir sene beklemez” demişti.

Zengin'in sözleri tepki çekmiş, çok sayıda kişi geçmişte çıplak aramaya maruz kaldığını açıklamıştı

İlgili Haberler
YORUMLAR (7)
7 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN