Selda Bağcan'dan çıplak arama açıklaması: Anlamak istemeyenlere duyurulur

Selda Bağcan'dan çıplak arama açıklaması: Anlamak istemeyenlere duyurulur

Ünlü türkücü Selda Bağcan, çıplak arama tartışmalarıyla ilgili konuştu. 3 defa cezaevine girdiğini belirten Bağcan "Ve ben her girişte çıplak arandım. Anlamak istemeyenlere duyurulur!.." dedi.

Son günlerde yeniden gündeme gelen çıplak arama tartışmalarıyla ilgili bir açıklamada ünlü türkücü Selda Bağcan'dan geldi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda üç kez cezaevine girdiğini belirten Selda Bağcan, cezaevine her girişinde çıplak aramaya maruz kaldığını aktardı.

Bağcan, “Şarkılarımdan dolayı üç defa hapse girdim. Aynı şarkılar şimdi dünyada meşhur oldu. Ve ben her girişte çıplak arandım. Anlamak istemeyenlere duyurulur!..” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Cezaevlerindeki çıplak arama iddiaları Meclis gündemine gelmiş ve iddiaları reddeden AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, “Suç duyurusu olaydan hemen sonra olur, bir kadını çıplak arayacaksın, bu kadın buna eğer maruz kalıyorsa dakikasında bundan rahatsızlığını beyan eder, bir sene beklemez. Onurlu kadın, ahlaklı kadın bir sene beklemez” demişti.

Zengin'in sözleri tepki çekmiş, çok sayıda kişi geçmişte çıplak aramaya maruz kaldığını açıklamıştı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN