Sokağa çıkma yasağında kargolar çalışıyor mu? 30-31 Mayıs'ta Sürat, Yurtiçi, MNG, Aras, UPS, PTT Kargo çalışma saatleri nedir?

Sokağa çıkma yasağında kargolar çalışıyor mu? 30-31 Mayıs'ta Sürat, Yurtiçi, MNG, Aras, UPS, PTT Kargo çalışma saatleri nedir?

30-31 Mayısta kargolar çalışıyor mu? Sokağa çıkma yasağında kargo şubeleri kaça kadar açık? sorularının yanıtlarını sayfazmızda aktardık. 15 ilde 30-31 Mayıs 2020 günlerinde son kez sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor. Bugünlerde kargodan ürün bekleyen vatandaşlar, kargo şubelerinin hafta sonu kaçta açıldığını ve kaçta kapandığını merak ediyor. Detaylar haberimizde...

'Sokağa çıkma yasağında kargolar çalışıyor mu?', 'Sürat, Yurtiçi, MNG, Aras, UPS, PTT Kargo kaça kadar çalışıyor?', 'Hafta sonu kargo çalışma saatleri nedir?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Koronavirüs (corona virüs) salgın hastalığının önüne geçmek amacıyla 15 şehirde 30-31 Mayıs 2020 tarihlerinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor. Peki, sokağa çıkma yasağında kargo şubeleri açık mı kapalı mı? İşte detaylar...

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelgeye göre, ürün ve/veya malzemelerin nakliyesinde ya da lojistiğinde (kargo dahil), yurt içi ve yurt dışı taşımacılık, depolama ve ilgili faaliyetler kapsamında görevli olanlar sokağa çıkma yasağında hizmetlerini sürdürecek.

Kısaca yanıtlamak gerekirse; evet, sokağa çıkma yasağında kargolar çalışıyor

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA KARGO ŞUBELERİ KAÇA KADAR AÇIK?

Kargocuların çalışma saatleri, firmadan firmaya değişiklik göstermektedir. Normal zamanda kargo firmaları cumartesi yarım gün çalışır, pazar günü ise çalışmazlar. Sokağa çıkma yasağında da aynı uygulama devam etmektedir.

30-31 MAYIS HAFTA SONU KARGO ÇALIŞIYOR MU?

Kargoların sokağa çıkma yasağına denk gelen ve normal zamandaki çalışma saatleri şu şekilde:

PTT KARGO
PTT Kargo genel müdürlükleri cumartesi günü tam zamanlı olarak hizmet vermektedir. Genel itibariyle bu müdürlüklerin çalışma saati 09:00 ile 19:30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz. Pazar günü için PTT Kargo çalışmamaktadır.

YURTİÇİ KARGO
Yurtiçi Kargo cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında çalışmaya devam etmekte olup, 13.00-16.00 saatleri arasında müşterilerin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerinde yapılmaktadır. Hafta sonu cumartesi günleri 09.00'dan 16.00'a kadar hizmet vermeye devam eden Yurtiçi Kargo, pazar günleri hizmet vermemektedir.

MNG KARGO
MNG Kargo hafta sonu cumartesi günleri 08.30'dan 14.00'a kadar hizmet vermektedir. MNG Kargo, pazar günleri hizmet vermemektedir.

ARAS KARGO
Aras Kargo hafta sonu cumartesi günleri 08.30'dan 13.00'a kadar hizmet vermektedir. Aras Kargo, pazar günleri hizmet vermemektedir.

SÜRAT KARGO
Sürat Kargo hafta sonu cumartesi günleri 09.00'dan 14.30'a kadar hizmet vermektedir. Sürat Kargo, pazar günleri hizmet vermemektedir.

UPS KARGO
UPS Kargo hafta sonu cumartesi günleri 09.00'dan 15.00'a kadar hizmet vermektedir. UPS Kargo , pazar günleri hizmet vermemektedir.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN BİTİYOR?

HAFTA SONU FIRINLARIN ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA MARKETLER KAÇA KADAR AÇIK?

VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYIN

30-31 MAYIS 2020'DE ECZANELERİN ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

TÜRKİYE'NİN GÜN GÜN NORMALLEŞME TAKVİMİ İÇİN TIKLAYIN

YURT İÇİ SEYAHATLARDE ZORUNLU OLAN 'HES KODU' ALMAK İÇİN TIKLAYIN

SEYAHAT İZİN BELGESİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN