Son dakika! Akdeniz'de deprem! Muğla, Aydın, Denizli sallandı | Son depremler

Son dakika! Akdeniz'de deprem! Muğla, Aydın, Denizli sallandı | Son depremler

Akdeniz'de saat 17.30 sıralarında merkez üssü Muğla açıkları olan bir deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre depremin büyüklüğü 5.1 olarak belirlendi. Merkez üssü Marmaris açıkları olan deprem, Muğla, İzmir, Aydın, Denizli'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda ilde hissedildi.

Akdeniz'de saat 17.30 sıralarında deprem meydana geldi. AFAD depremin merkez üssünü Muğla'nın Marmaris ilçesi açıkları olarak tespit etti. 5.1 büyüklüğündeki deprem, başta Muğla olmak üzere, Denizli, Aydın ve İzmir'in de aralarında bulunduğu illerde hissedildi. 

19-01/24/akdeniz-deprem.jpg

SON DEPREMLER NEREDE OLUYOR

Türkiye'de yaşanan son depremler Türkiye'de ve dünyada her gün çok sayıda deprem meydana geliyor. Ancak yaşanan son depremlerin pek çoğu 3 ve altı şiddette olduğu için bizler tarafından hissedilmiyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) ise son depremlerin tamamını takip ediyor ve verilerini tutuyor. Bu verilere göre olası deprem durumlarına yönelik önlemler alınıyor. Türkiye'de yaşanan depremleri aşağıda yer alan bağlantıdan öğrenebilirsiniz.

SON DEPREMLERİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN