Son dakika! Bakan Soylu: Kırmızı listeden bir terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika! Bakan Soylu: Kırmızı listeden bir terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanı Soylu, "Bundan çok kısa bir süre önce oranın bir sözde liderini almışlardı. Şimdi yine insanlarımızın canını yakabilmek için oralarda bulunan bir teröristle beraber kırmızı listede bulunan bir teröristi etkisiz hale getirdiler" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Fatih ilçe Başkanlığı’nda katıldığı bayramlaşma töreninde, güvenlik güçlerinin jandarma ve polisiyle teröre karşı başarıyla mücadele ettiğini söyledi.

Gümüşhane'de gerçekleştirilen ve biri "Terörden Arananlar Listesi"nde kırmızı kategoride yer alan "Türk Tarık" kod adlı Barış Öner olmak üzere iki teröristin ölü ele geçirildiği operasyona ilişkin de Soylu, şu bilgileri verdi:

"Bundan çok kısa bir süre önce oranın bir sözde liderini almışlardı. Şimdi yine kırmızı listede bulunan, yine insanlarımızın canını yakabilmek için oralarda bulunan bir teröristle beraber etkisiz hale getirdiler. Bu liderimizin ortaya koymuş olduğu kararlılığın esas itibarıyla en önemli emaresidir. Hiç endişe etmeyin, bunu söyledik, söylemeye devam edeceğiz."

İSTANBUL/AA

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN