Son dakika! Biden'dan Erdoğan'a mektup

Son dakika! Biden'dan Erdoğan'a mektup

Son dakika haberi... ABD Başkanı Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderdiği mektupta, Kovid-19 salgınından etkilenen Türk vatandaşlarının, ailelerinin ve tüm halkının acısını paylaştığını söyledi.

ABD Başkanı Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup gönderdi. Biden mektubunda koronavirüs salgınından etkilenen Türk vatandaşlarının, ailelerinin ve tüm halkının acısını paylaştığını söyledi. 

Beyaz Saray’dan yapılan açıklamaya göre, Biden ayrıca aralarında Erdoğan’ın da olduğu 40 ülke liderini iklim konulu liderler zirvesine davet etti. 

 BIDEN’DAN MİÇOTAKİS’E TÜRKİYE TELEFONU 

Joe Biden, perşembe günü Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile görüşmüştü. Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamada Biden'ın Doğu Akdeniz'de Türkiye ile Yunanistan arasında yaşanan gerilimi gündeme getirdiği belirtilmişti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN