Son dakika! MHP lideri Bahçeli koronavirüs aşısı oldu

Son dakika! MHP lideri Bahçeli koronavirüs aşısı oldu

Son dakika haberi... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, koronavirüs aşısı yaptırdı. Aşı olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Bahçeli, "İnşallah bu salgından el birliği ile çok yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyor, tüm halkımızı da aşı olmaya davet ediyorum" sözlerini kaydetti.

Son dakika haberi... Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çinli şirket Sinovac'ın yeni tip koronavirüse (Kovid-19) ürettiği CoronaVac aşısından yaptırdığını açıkladı.

Haberi şahsi Twitter hesabından duyuran Bahçeli, aşı olurken çekilmiş bir fotoğrafı ile birlikte şu ifadeleri paylaştı:

 

"Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın daveti üzerine, başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde ben de covid-19 virüsü aşımı yaptırdım. İnşallah bu salgından el birliği ile çok yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyor, tüm halkımızı da aşı olmaya davet ediyorum."

 

 

İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER: BEN DE AŞI OLDUM

Bahçeli'nin hemen ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'de, şahsi Twitter hesabından koronavirüs aşısı olduğunu duyurdu. Akşener paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın @drfahrettinkoca tüm liderler gibi beni de, dün akşam arayarak aşı olmaya davet etti. Parti liderlerinin aşı konusunda toplumumuza ön ayak olması gerektiği inancıyla ben de aşı oldum. Bu vesileyle iktidarı, aşı süreci için yaptığımız önerileri uygulamaya çağırıyorum."

 

 

KILIÇDAROĞLU: SIRAMI BEKLEYECEĞİM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aşı çağrısına olumlu cevap vermişti. Bir açıklama daha yapan Kılıçdaroğlu aşı olmak için sırasını bekleyeceğini söyledi.

"Sağlık Bakanı’ndan davet geldi. Ben de vatandaş olarak sıramı bekleyeceğim. Öncelikle sağlık çalışanlarını aşı olması lazım. Onlar günün 24 saatinde çalışıyorlar. Bugün pandemide çok büyük bir tablo ortaya çıkmadıysa bunun temel nedeni bizim sağlık çalışanlarımızın gösterdikleri çabadır. O nedenle sağlık çalışanlarına benim selamlarımı saygılarımı iletirseniz mutlu olurum."

 

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Çin'den alınan koronavirüs aşısı CoronaVac için dün 'Acil Kullanım Onayı' vermişti. Bu onayın ardından ilk CoronaVac aşısı, Ankara Şehir Hastanesi'nde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Koronavirüs Bilim Kurulu üyelerine yapılmıştı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından Ankara Şehir Hastanesine giderek Kovid-19 aşısı yaptırmıştı. Erdoğan'a MKYK üyeleri de eşlik etmişti.

 

Erdoğan, aşı sonrası sosyal medya uygulaması Telegram'dan yaptığı paylaşımda, "Ben de aşı oldum" ifadelerini kullanmış. Canlı açıklamasında da "Başarıyla devam eden aşı programımızda şu ana kadar 254 bin sağlık çalışanımız ilk doz aşılarını oldu. Ben de onlara katılarak aşılandım" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN