160 gol 41 asist! Beşiktaş ara transferde bombayı patlatıyor... Serdal Adalı'nın en büyük seçim vaadi: Kartal'ın eski yıldızı

160 gol 41 asist! Beşiktaş ara transferde bombayı patlatıyor... Serdal Adalı'nın en büyük seçim vaadi: Kartal'ın eski yıldızı

Başkanlık seçimi için geri sayıma geçen Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekibin başkan adayı Serdal Adalı, siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandıran açıklamalara imza attı.

Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdıktan sonra Burak Yılmaz ile çalışma kararı alan Beşiktaş'ta seçim heyecanı yaşanıyor. Başkanlık seçiminde yarışacak olan Hasan Arat ile Serdar Adalı, seçim hakkında sık sık açıklamalarda bulunurken Adalı, taraftarları heyecanlandıran açıklamalara imza attı.

Başkanlık seçiminde Hasan Arat ile yarışacak olan Serdal Adalı, açıklamalarıyla siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

Sky Spor YouTube kanalında kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Adalı, Beşiktaş forması altında gösterdiği performansla adeta efsaneleşen Brezilyalı orta saha oyuncusu Talisca hakkında açıklamalarda bulundu.

Talisca: "Manchester United'ı reddettim!" - Duhuliye

"BEN GİDERSEM ALIRIM"

Brezilyalı yıldızın siyah-beyazlı ekibe geri dönebileceği yönünde olumlu sinyaller veren Adalı, "Şu anda kulübüyle sözleşmesi var. Futbolda her şey olabilir. 'Özellikle Talisca'yı alacağım' demiyorum. Görüşeceğiz de demiyorum. Ben gidersem alırım" diye konuştu.

Beşiktaş forması altında 80 maçta görev alan golcü futbolcu, siyah-beyazlı ekibe 37 gol 14 asistlik katkı sundu. Brezilyalı yıldızın güncel piyasa değerinin 15 milyon euro olduğu öğrenildi. Futbol hayatı boyunca 330 maçta görev alan yıldız futbolcu, söz konusu karşılaşmalarda takımına 160 gol 41 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN