8 maçlık özlemi dindirmişti! Fenerbahçe, tarihi zaferi getiren yıldızıyla yolları ayırıyor: Sürpriz ayrılık! Kimse beklemiyordu!

8 maçlık özlemi dindirmişti! Fenerbahçe, tarihi zaferi getiren yıldızıyla yolları ayırıyor: Sürpriz ayrılık! Kimse beklemiyordu!

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, bir yıldızıyla daha yolları ayırma kararı aldı. Kanarya, 8 maç (4 yıllık) özlemi dindiren yıldızıyla vedalaşmak için geri sayıma geçti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda evinde ağırladığı Twente'yi 5-1 geçerek tarihi bir zafere imza atan Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor. Son olarak Serdar Dursun ile yollarını ayıran sarı-lacivertli ekip, bu kez 4 yıllık özlemi dindirerek tarihe geçen yıldız ismiyle de yolları ayırmaya hazırlanıyor.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Bu sezon üç kulvarda başarılı sonuçlara imza atmaya hazırlanan sarı-lacivertli ekip, bir yandan kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ederken bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı amaçlıyor.

Transfer döneminin başladığı günden bu yana Arda Güler, Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Mergim Berisha ,Dimitrios Pelkas, Enner Valencia, Ally Samatta, Willian Arao, Gustavo Henrique ve son olarak Serdar Dursun ile yollarını ayıran Fenerbahçe, bir yıldızıyla daha yollarını ayırmak üzere.

4 YILLIK ÖZLEMİ DİNDİRMİŞTİ

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun aktardığına göre; Fenerbahçe, 26 yaşındaki Portekizli savunma oyuncusu Miguel Crespo ile yollarını ayırma kararı aldı. Hamzaoğlu, söz konusu gelişme hakkında "Fenerbahçe’de yolların ayrılacağı sıradaki yabancı oyuncu Crespo olacak." paylaşımında bulundu.

Geçen sezon 37 maçta görev alarak takımına 3 gol 4 asistlik katkı sunan orta saha oyuncusu 2021-2022 sezonunda sarı-lacivertli ekibin Galatasaray'ı 1-2 mağlup ettiği karşılaşmaya damga vurarak galibiyeti getiren golü kaydetmişti.

Kanarya, bu golle rakibini 8 maç (4 yıl) aradan sonra mağlup etmeyi başarmıştı. Sarı-lacivertli forma altında 65 maçta görev alan yıldız orta saha oyuncusu söz konusu karşılaşmalarda takımına 4 gol 6 asistlik katkı sundu.

Son dakika Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe'nin dinamosu Miguel Crespo

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN