Acun Ilıcalı bir takım daha satın alıyor! Bu kez Yunan takımını satın alacak: Görüşmelere başladı...

Acun Ilıcalı bir takım daha satın alıyor! Bu kez Yunan takımını satın alacak: Görüşmelere başladı...

Son dönemde futbola yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı, bir takım daha satın almaya karar verdi. Ilıcalı, bu kez Yunan ekibini satın almak için harekete geçti.

2022 yılının Ocak ayında, 24 milyon euro ödeyerek İngiltere Championship ekibi Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haziran ayında ise İrlanda Premier Lig ekibi Shelbourne FC'yi satın almıştı. Acun Ilıcalı, bir takım daha satın almak için kolları sıvadı. Ilıcalı bu kez o takımı satın alacak.

Önce İngiliz ekibi Hull City'i, daha sonra ise İrlanda temsilcisi Shelbourne FC'yi satın alan Acun Ilıcalı, üçüncü kez takım satın almak için kolları sıvadı. Acun Ilıcalı'nın bu kez Yunan ekibini satın alacağı iddia edildi.

Futbolda yatırımlar yapmayı düşünen Acun Ilıcalı, Hull City ve Shelbourne FC'den sonra bir takım daha satın almaya karar verdi. Ilıcalı'nın bir kulübü daha satın almak için harekete geçtiği öne sürüldü.

Fanatik'in haberine göre; Acun Ilıcalı Yunanistan Süper Lig ekibi Atromitos FC'yi satın almayı hedefliyor. Acun Ilıcalı'nın Yunan ekibini satın almak için görüşmelere başladığı iddia edildi. Bu sezon Yunanistan liginde bu sezon 9 maçta 6 puan toplayan Yunan ekibi 11. sırada yer alarak kümede kalma savaşı veriyor.

Yunan ekibini Galatasaray'ın eski yıldızı Sasa Ilic çalıştırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN